19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe Antalya’da pusuya yattı

Spor 06.01.2016 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe Antalya’da pusuya yattı

BAL temsilcimiz Gebzespor, devre arası kamp çalışmalarını yapmak üzere dün Antalya’ya gitti. Belek Papillon Ayscha Otel’de 12 günlük bir kamp süreci geçirecek olan Mor Menekşeler dün saat 17:00’da kampın ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta şampiyonluk iddiasını sürdüren temsilcimiz Gebzespor, devre arası kamp çalışmalarını yapmak üzere dün Antalya’ya gitti. Türkiye’nin yanı sıra bir çok Avrupa kulübünün de kamp için tercih ettiği Belek’te 12 günlük bir kamp süreci geçirecek olan mor beyazlılar, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da Papillon Ayscha Otel’de konaklayacak. TURHAN VE İRİ KAFİLE BAŞKANI Dün sabah saat 05:30’da kulüp tesislerinde yapılan kahvaltının ardından yola çıkan 23 kişilik Gebzespor kafilesi saat 07:55’te kalkan uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Antalya’ya gitti. Gebzespor’un Antalya yolcuğunda kafile başkanlığını ise kulüp yöneticilerinden Mustafa Turhan ile Sezai İri yaptı. Gebzespor takımı dün saat 17:00’da kampın ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Mor beyazlılar bugünden itibaren çift idman programıyla çalışmalarına devam edecek. DEMİR: KAMPI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ Kamp öncesinde değerlendirmelerde Teknik Direktör Musa Cengiz Demir, 12 günlük kamp sürecini en iyi şekilde değerlendirmek için çok çalışacaklarını vurguladı. Takıma yeni katılan transferlerin adaptasyon sorunu yaşamayacağını belriten Demir, ‘’Güzel bir aile ortamımız var. Kadromuza yeni katılan futbolcularımız en kısa sürede takıma adapte olacaktır. Kampta yapacağımız antrenmanlarla ligin ikinci yarısının ilk maçına hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz’’ dedi.
BAL temsilcimiz Gebzespor, devre arası kamp çalışmalarını yapmak üzere dün Antalya’ya gitti. Belek Papillon Ayscha Otel’de 12 günlük bir kamp süreci geçirecek olan Mor Menekşeler dün saat 17:00’da kampın ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta şampiyonluk iddiasını sürdüren temsilcimiz Gebzespor, devre arası kamp çalışmalarını yapmak üzere dün Antalya’ya gitti. Türkiye’nin yanı sıra bir çok Avrupa kulübünün de kamp için tercih ettiği Belek’te 12 günlük bir kamp süreci geçirecek olan mor beyazlılar, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da Papillon Ayscha Otel’de konaklayacak.

TURHAN VE İRİ KAFİLE BAŞKANI

Dün sabah saat 05:30’da kulüp tesislerinde yapılan kahvaltının ardından yola çıkan 23 kişilik Gebzespor kafilesi saat 07:55’te kalkan uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Antalya’ya gitti. Gebzespor’un Antalya yolcuğunda kafile başkanlığını ise kulüp yöneticilerinden Mustafa Turhan ile Sezai İri yaptı. Gebzespor takımı dün saat 17:00’da kampın ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Mor beyazlılar bugünden itibaren çift idman programıyla çalışmalarına devam edecek.

DEMİR: KAMPI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ

Kamp öncesinde değerlendirmelerde Teknik Direktör Musa Cengiz Demir, 12 günlük kamp sürecini en iyi şekilde değerlendirmek için çok çalışacaklarını vurguladı. Takıma yeni katılan transferlerin adaptasyon sorunu yaşamayacağını belriten Demir, ‘’Güzel bir aile ortamımız var. Kadromuza yeni katılan futbolcularımız en kısa sürede takıma adapte olacaktır. Kampta yapacağımız antrenmanlarla ligin ikinci yarısının ilk maçına hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.