Menekşe'de

Spor 20.11.2018 - 16:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe'de

Gebzespor Camiasının yakından tanıdığı, dönem dönem mor beyazlı kulüpte görev yapan Teknik Adam Alaattin Çiçek Menekşe’ye dün ilk antrenmanını yaptırdı.

Teknik ekibini yarınyapacağı antrenman sırasında kamuoyu ile paylaşacağını belirten tecrübeli teknik adam Alaattin Çiçek’in Gebzespor ile yolları ilk kez 2002-2003 sezonunda kesişmişti. Sedat Gezer’in yardımcı antrenörü olarak mor menekşede görev yapan Çiçek, Gezer’in başarısız bir süreç sonunda takımdan ayrılması ile mor beyazlı temsilcimizin teknik sorumluluğunu üstlenmişti. Altyapıdan takviye ettiği futbolcularla şampiyonluk yarışında son haftalara kadar matematiksel bir başarı grafiği gösteren Çiçek daha sonra Kasımpaşaspor’da göreve başlamıştı. 2 KEZ YARDIMCI 3. KEZ TEKNİK ADAQM OLARAK GELDİ O sezon Kasımpaşaspor’un şampiyonluğunda da emek sahibi olan Çiçek bir sezon sonra küme düşme mücadelesi veren Gebzespor ile yine yolları kesişti. Ligin bitmesine 3 hafta kala tüm maçlarını kazanmak zorunda olan Gebzespor’a Teknik Adam Ercan Ötünçtemur ile gelen Çiçek bu hedefe ulaşılmasını sağlamış, Menekşe’nin ligde kalmasında pay sahibi olmuştu. Tarihinde ilk kez şampiyonluk yaşayarak 2.Lig’e yükselen Gebzespor’un teknik ekibinde de yer alan Çiçek teknik direktör olarak ilerleyen sezonlarda bir kez daha Menekşe’de görev yaptı. 2 kez yardımcı antrenör olarak Menekşe’de görev yapan Çiçek bu anlaşma ile 3.kez de Teknik Direktörlük yapmış oluyor. HAMUR İYİ AMA YOĞRULMASI LAZIM Gebzespor’un Büyükçekmece Tepecikspor ile Nazilli Belediyespor maçlarını izlediğini ifade eden Teknik Adam Çiçek, “Kadro genelinde tanıdığım bir çok futbolcu mevcut. Onlar hakkında olumlu yönde düşünce sahibi olduğumu belirtmek isterim. Ancak yetersizlikleri var. Sabırla bu eksiklikleri gidermek istiyoruz. Karşılıklı sabır ve saygı anlayışı içinde performansımızı en üst noktaya çıkaracağımıza inanıyorum. Kaliteli ve kalibresi yüksek oyuncularımız olduğunu biliyorum. Sadece yoğrulmaya ihtiyaçları var. Bugün itibari ile bu yapılanma startını verdik. Devre arası hazırlık sürecini bu yapılanma sürecine dahil ettiğimizde saha içi sorunlarımızın çözüleceğini düşünüyorum. Futbolcu arkadaşların bu bilinç ve çabasının geri dönüşü olumlu olacaktır.” dedi.
Gebzespor Camiasının yakından tanıdığı, dönem dönem mor beyazlı kulüpte görev yapan Teknik Adam Alaattin Çiçek Menekşe’ye dün ilk antrenmanını yaptırdı.

Teknik ekibini yarınyapacağı antrenman sırasında kamuoyu ile paylaşacağını belirten tecrübeli teknik adam Alaattin Çiçek’in Gebzespor ile yolları ilk kez 2002-2003 sezonunda kesişmişti. Sedat Gezer’in yardımcı antrenörü olarak mor menekşede görev yapan Çiçek, Gezer’in başarısız bir süreç sonunda takımdan ayrılması ile mor beyazlı temsilcimizin teknik sorumluluğunu üstlenmişti. Altyapıdan takviye ettiği futbolcularla şampiyonluk yarışında son haftalara kadar matematiksel bir başarı grafiği gösteren Çiçek daha sonra Kasımpaşaspor’da göreve başlamıştı.

2 KEZ YARDIMCI 3. KEZ TEKNİK ADAQM OLARAK GELDİ

O sezon Kasımpaşaspor’un şampiyonluğunda da emek sahibi olan Çiçek bir sezon sonra küme düşme mücadelesi veren Gebzespor ile yine yolları kesişti. Ligin bitmesine 3 hafta kala tüm maçlarını kazanmak zorunda olan Gebzespor’a Teknik Adam Ercan Ötünçtemur ile gelen Çiçek bu hedefe ulaşılmasını sağlamış, Menekşe’nin ligde kalmasında pay sahibi olmuştu. Tarihinde ilk kez şampiyonluk yaşayarak 2.Lig’e yükselen Gebzespor’un teknik ekibinde de yer alan Çiçek teknik direktör olarak ilerleyen sezonlarda bir kez daha Menekşe’de görev yaptı. 2 kez yardımcı antrenör olarak Menekşe’de görev yapan Çiçek bu anlaşma ile 3.kez de Teknik Direktörlük yapmış oluyor.

HAMUR İYİ AMA YOĞRULMASI LAZIM

Gebzespor’un Büyükçekmece Tepecikspor ile Nazilli Belediyespor maçlarını izlediğini ifade eden Teknik Adam Çiçek, “Kadro genelinde tanıdığım bir çok futbolcu mevcut. Onlar hakkında olumlu yönde düşünce sahibi olduğumu belirtmek isterim. Ancak yetersizlikleri var. Sabırla bu eksiklikleri gidermek istiyoruz. Karşılıklı sabır ve saygı anlayışı içinde performansımızı en üst noktaya çıkaracağımıza inanıyorum. Kaliteli ve kalibresi yüksek oyuncularımız olduğunu biliyorum. Sadece yoğrulmaya ihtiyaçları var. Bugün itibari ile bu yapılanma startını verdik. Devre arası hazırlık sürecini bu yapılanma sürecine dahil ettiğimizde saha içi sorunlarımızın çözüleceğini düşünüyorum. Futbolcu arkadaşların bu bilinç ve çabasının geri dönüşü olumlu olacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.