Menekşe’de işler yolunda

Spor 24.07.2018 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe’de işler yolunda

GEBZESPOR’DA YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SORUNSUZ SÜRÜYOR

Yeni sezonda 3.Lig’de mücadele edecek olmanın heyecanını yaşayan Gebzespor’da hazırlıklar sorunsuz sürüyor. Özgür Vurur yönetiminde antrenmanlarını sürdüren mor beyazlılarda futbolcuların hırslı ve istekli görüntüleri teknik heyeti sevindiriyor. 3.Lig temsilcimiz Gebzespor, yeni sezon hazırlıklarını yoğun ve yorucu bir tempoda sürdürüyor. Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde çalışmalarına devam eden Mor Menekşeler, hazırlıklarını çift antrenman programıyla sürdürürken antrenmanların dozajının her geçen gün arttığı gözlendi. Dün Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda yapılan günün ikinci çalışmasında mor beyazlı futbolcular hırslı ve istekli görüntüleriyle dikkat çektiler. Öte yandan antrenmanı Gebzespor Başkanı Abbas Sır, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Turhan ve Alt Yapı Sorumlusu Şener Çelikkaleli de takip etti.
GEBZESPOR’DA YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SORUNSUZ SÜRÜYOR

Yeni sezonda 3.Lig’de mücadele edecek olmanın heyecanını yaşayan Gebzespor’da hazırlıklar sorunsuz sürüyor. Özgür Vurur yönetiminde antrenmanlarını sürdüren mor beyazlılarda futbolcuların hırslı ve istekli görüntüleri teknik heyeti sevindiriyor.

3.Lig temsilcimiz Gebzespor, yeni sezon hazırlıklarını yoğun ve yorucu bir tempoda sürdürüyor. Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde çalışmalarına devam eden Mor Menekşeler, hazırlıklarını çift antrenman programıyla sürdürürken antrenmanların dozajının her geçen gün arttığı gözlendi. Dün Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda yapılan günün ikinci çalışmasında mor beyazlı futbolcular hırslı ve istekli görüntüleriyle dikkat çektiler. Öte yandan antrenmanı Gebzespor Başkanı Abbas Sır, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Turhan ve Alt Yapı Sorumlusu Şener Çelikkaleli de takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.