Menekşe’de ‘lider’ mesaisi başladı

Spor 18.03.2020 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Menekşe’de ‘lider’ mesaisi başladı

BEŞYÜZEVLER’İ DEVİREN GEBZESPOR GÖZÜNÜ LİDER YALOVA’YA DİKTİ

Çok iyi mücadele ederek Beşyüzevlerspor’u evine puansız yollayan Gebzespor, Pazar günü deplasmanda lider Yalovaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken, mor beyazlılarda morallerin üst seviyede olduğu görüldü. Beşyüzevlerspor karşısında kazanarak nefes alan Gebzespor, Pazar günü deplasmanda lider Yalovaspor ile oynayacağı zorlu 90 dakikanın hazırlıklarına başladı. 1 günlük iznin ardından saat 13.00’da kulüp tesislerinde toplanan mor beyazlılar, Teknik Direktör Eyüp Tutcuoğlu yönetiminde saat 14.00’da haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdiler. Beşyüzevlerspor maçında ortaya konan mücadele ve alınan 2-1’lik galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayan Tutcuoğlu, takımıyla yaptığı toplantıda konsantrasyonlarını Yalovaspor maçına çevirmeleri gerektiğini söyledi. Mor Menekşeler, ligin ilk yarısında 2-1 yenildiği rakibinden bu kez puan ya da puanlar alarak çıkışını sürdürmek istiyor.
BEŞYÜZEVLER’İ DEVİREN GEBZESPOR GÖZÜNÜ LİDER YALOVA’YA DİKTİ

Çok iyi mücadele ederek Beşyüzevlerspor’u evine puansız yollayan Gebzespor, Pazar günü deplasmanda lider Yalovaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken, mor beyazlılarda morallerin üst seviyede olduğu görüldü.

Beşyüzevlerspor karşısında kazanarak nefes alan Gebzespor, Pazar günü deplasmanda lider Yalovaspor ile oynayacağı zorlu 90 dakikanın hazırlıklarına başladı. 1 günlük iznin ardından saat 13.00’da kulüp tesislerinde toplanan mor beyazlılar, Teknik Direktör Eyüp Tutcuoğlu yönetiminde saat 14.00’da haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdiler. Beşyüzevlerspor maçında ortaya konan mücadele ve alınan 2-1’lik galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayan Tutcuoğlu, takımıyla yaptığı toplantıda konsantrasyonlarını Yalovaspor maçına çevirmeleri gerektiğini söyledi. Mor Menekşeler, ligin ilk yarısında 2-1 yenildiği rakibinden bu kez puan ya da puanlar alarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.