19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe’de mutlu ‘SON’ 2-1

Spor 01.10.2017 - 18:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe’de mutlu ‘SON’ 2-1

Maltepesor galibiyetiyle taraftarlarını havaya sokan Gebzespor, Kartal Bulvarspor’a aynı tarifeyi uyguladı. Zorlu rakibini tıpkı Maltepespor maçında olduğu gibi yine son dakikalarda bulduğu golle aynı skorla 2-1 deviren mor beyazlılar, 2.hafta sonunda da liderliğini sürdürdü.

Spor Toto BAL Ligi’nde 5’inci sezonunu geçiren Mor-Menekşeler, diğer sezonlara göre daha hırslı, istekli ve arzulu oynayarak taraftarlarını heyecana sürüklüyor. Lig’e 2-1’lik Maltepe galibiyetiyle başlayan Gebzespor dün de aynı skorla Kartal Bulvar’ı yenmesini bildi. Rakip tıpkı Maltepe gibi diri bir takım görüntüsü verirken, Mor-Menekşeler mücadeleye dayalı futboluyla sonuca ulaştı. İlk dakikalarda Kartal Bulvar iki net gol pozisyonuna girerken, Gebzespor ise ilk tehlikeli atağını 27.dakikada geliştirdi. Bu dakikada Oğuz’un ortaladığı topa Murat Aydın kafayı yumuşak vurdu, top kalecinin kucağına gitti.  İlk yarı 0-0 sona erecek derken Sırat sahne aldı.   OĞUZ KIZARDI  Kornerden gelen topa kafayla dokunuş yapan genç oyuncu Gebzespor’u soyunma odasına 1-0 önde götürdü. İkinci yarıda Gebzespor ve Kartal Bulvar’ın karşılıklı atakları vardı. 74’de konuk takım Alp ile skoru 1-1’e getirdi. İç sahada puan kaybına tahammülü olmayan Gebzespor tüm hatlarıyla rakip kaleyi yüklendi. Dakikalar 86’yı gösterdiğinde Ercan’ın kullandığı korner atışında topu iyi takip eden Oğulcan kafayla ağları gördü. 88’de ikili mücadele sırasında saha karıştı. Maçın hakemi, birbirlerine küfür ettikleri öğrenilen Oğuz Başaran ile Soner’e kırmızı kart gösterdi. Son dakikalarda kalesinde etten duvar gören Gebzespor gole izin vermedi ve çok önemli bir galibiyet alarak liderliğini sürdürdü.
Maltepesor galibiyetiyle taraftarlarını havaya sokan Gebzespor, Kartal Bulvarspor’a aynı tarifeyi uyguladı. Zorlu rakibini tıpkı Maltepespor maçında olduğu gibi yine son dakikalarda bulduğu golle aynı skorla 2-1 deviren mor beyazlılar, 2.hafta sonunda da liderliğini sürdürdü.

Spor Toto BAL Ligi’nde 5’inci sezonunu geçiren Mor-Menekşeler, diğer sezonlara göre daha hırslı, istekli ve arzulu oynayarak taraftarlarını heyecana sürüklüyor. Lig’e 2-1’lik Maltepe galibiyetiyle başlayan Gebzespor dün de aynı skorla Kartal Bulvar’ı yenmesini bildi. Rakip tıpkı Maltepe gibi diri bir takım görüntüsü verirken, Mor-Menekşeler mücadeleye dayalı futboluyla sonuca ulaştı. İlk dakikalarda Kartal Bulvar iki net gol pozisyonuna girerken, Gebzespor ise ilk tehlikeli atağını 27.dakikada geliştirdi. Bu dakikada Oğuz’un ortaladığı topa Murat Aydın kafayı yumuşak vurdu, top kalecinin kucağına gitti.  İlk yarı 0-0 sona erecek derken Sırat sahne aldı.  

OĞUZ KIZARDI 

Kornerden gelen topa kafayla dokunuş yapan genç oyuncu Gebzespor’u soyunma odasına 1-0 önde götürdü. İkinci yarıda Gebzespor ve Kartal Bulvar’ın karşılıklı atakları vardı. 74’de konuk takım Alp ile skoru 1-1’e getirdi. İç sahada puan kaybına tahammülü olmayan Gebzespor tüm hatlarıyla rakip kaleyi yüklendi. Dakikalar 86’yı gösterdiğinde Ercan’ın kullandığı korner atışında topu iyi takip eden Oğulcan kafayla ağları gördü. 88’de ikili mücadele sırasında saha karıştı. Maçın hakemi, birbirlerine küfür ettikleri öğrenilen Oğuz Başaran ile Soner’e kırmızı kart gösterdi. Son dakikalarda kalesinde etten duvar gören Gebzespor gole izin vermedi ve çok önemli bir galibiyet alarak liderliğini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.