Menekşe’den savunmaya 2 takviye!

Spor 10.10.2019 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Menekşe’den savunmaya 2 takviye!

Gebzespor, transfer sezonunun kapanmasına 1 gün kala kadrosuna 2 takviye daha yaptı. Mor beyazlı ekibimiz, Alibeköyspor’dan Anılcan İslamoğlu(stoper) ve Cizre Serhatspor’dan Süleyman Baykuş’u(sağ bek) renklerine bağladı. Bölgesel Amatör Lig’de 111 maçı bulunan 26 yaşındaki oyuncu Anılcan İslamoğlu, sezon başında transfer olduğu Alibeyköyspor’da 2 kez sahaya ilk 11’de çıkarken, her iki maçta da 90 dakika sahada kaldı. Geçen sezon BAL’da şampiyon olan 1954 Kelkit Belediyespor’un değişilmez isimlerinden biri olan Anılcan, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. SAĞ BEKE SÜLEYMAN BAYKUŞ Gebzespor’un bir diğer yeni transferi Süleyman Baykuş, tecrübesiyle dikkat çekiyor. Diyarbekirspor, Bakspor, Ünyespor, Adıyamanspor, Orhangazi, Tekirdağspor ve Batman Petrolspor gibi profesyonel liglerde yer alan takımların formasını terleten 28 yaşındaki oyuncu, BAL’da Iğdıresspor, Karadeniz Ereğli Belediyespor ve son olarak Cizre Serhatspor takımlarında forma giydi. Tecrübeli futbolcunun 1.Lig’de 2, 2.Lig’de 31, 3.Lig’de 100 ve BAL’da 38 maçı bulunuyor. Süleyman Baykuş geçen sezon Karadeniz Ereğlispor formasıyla Ziraat Türkiye Kupası’nda Gebzespor’a rakip olmuştu.

Gebzespor, transfer sezonunun kapanmasına 1 gün kala kadrosuna 2 takviye daha yaptı. Mor beyazlı ekibimiz, Alibeköyspor’dan Anılcan İslamoğlu(stoper) ve Cizre Serhatspor’dan Süleyman Baykuş’u(sağ bek) renklerine bağladı.

Bölgesel Amatör Lig’de 111 maçı bulunan 26 yaşındaki oyuncu Anılcan İslamoğlu, sezon başında transfer olduğu Alibeyköyspor’da 2 kez sahaya ilk 11’de çıkarken, her iki maçta da 90 dakika sahada kaldı. Geçen sezon BAL’da şampiyon olan 1954 Kelkit Belediyespor’un değişilmez isimlerinden biri olan Anılcan, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

SAĞ BEKE SÜLEYMAN BAYKUŞ

Gebzespor’un bir diğer yeni transferi Süleyman Baykuş, tecrübesiyle dikkat çekiyor. Diyarbekirspor, Bakspor, Ünyespor, Adıyamanspor, Orhangazi, Tekirdağspor ve Batman Petrolspor gibi profesyonel liglerde yer alan takımların formasını terleten 28 yaşındaki oyuncu, BAL’da Iğdıresspor, Karadeniz Ereğli Belediyespor ve son olarak Cizre Serhatspor takımlarında forma giydi. Tecrübeli futbolcunun 1.Lig’de 2, 2.Lig’de 31, 3.Lig’de 100 ve BAL’da 38 maçı bulunuyor. Süleyman Baykuş geçen sezon Karadeniz Ereğlispor formasıyla Ziraat Türkiye Kupası’nda Gebzespor’a rakip olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.