MENEKŞE EROSLARI

Spor 19.03.2018 - 19:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MENEKŞE EROSLARI

Gebze Belediyesi çalışanlarından Ferdi Şahin ofis ofis gezerek Gebze Spor aşkını forma hediye ederek aşılıyor. Ferdi Şahin gün geliyor çocuğu ile gün geliyor tek başına ilçede ki tüm dinamikleri ziyaret ederek mor beyazlı Gebzespor forması hediye ederek herkesin dikkat ve ilgisini mor menekşeli temsilcimize çekiyor. Gebzespor'un en büyük sorununun ilgisizlik olduğunu düşünen Şahin, "İlgi göstermek için sevmek lazım. Sevmek için tanımak bilmek lazım. Ben Gebzespor'u insanlar bilsin, tanısın sevsin istiyorum. Renklerini bilsinler istiyorum. Forma hediye edip maçlara davet ediyorum. Bu aşkı onlarda yaşasın istiyorum."dedi. Mustafa Bal ise Gebzespor gerek iç gerekse dış maçlarında yaptığı video çekimlerle hem teknik ekibe materyal desteği veriyor hem de maça gidemeyenlere geniş özet sunarak herkesi Gebzespor mücadelesine ve heyecanına ortak etmeye çalışıyor. Bu ikili bugün bir araya geldi.     Gebzesporun hiçbir maçını kaçırmayan Şahin bu takım Şehrimizin takımı herkes gücünün yettiği kadar sahip çıkmalı Gebzespor aşkını aşılamaya gücümüzün yettiği yere kadar devam edicem.   Bana destek olan  Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker beye teşekkür ederim  inşallah busene sene şampiyon olucaz inancımız tam dedi.

Gebze Belediyesi çalışanlarından Ferdi Şahin ofis ofis gezerek Gebze Spor aşkını forma hediye ederek aşılıyor. Ferdi Şahin gün geliyor çocuğu ile gün geliyor tek başına ilçede ki tüm dinamikleri ziyaret ederek mor beyazlı Gebzespor forması hediye ederek herkesin dikkat ve ilgisini mor menekşeli temsilcimize çekiyor. Gebzespor'un en büyük sorununun ilgisizlik olduğunu düşünen Şahin, "İlgi göstermek için sevmek lazım. Sevmek için tanımak bilmek lazım. Ben Gebzespor'u insanlar bilsin, tanısın sevsin istiyorum. Renklerini bilsinler istiyorum. Forma hediye edip maçlara davet ediyorum. Bu aşkı onlarda yaşasın istiyorum."dedi. Mustafa Bal ise Gebzespor gerek iç gerekse dış maçlarında yaptığı video çekimlerle hem teknik ekibe materyal desteği veriyor hem de maça gidemeyenlere geniş özet sunarak herkesi Gebzespor mücadelesine ve heyecanına ortak etmeye çalışıyor. Bu ikili bugün bir araya geldi.

 

 

Gebzesporun hiçbir maçını kaçırmayan Şahin bu takım Şehrimizin takımı herkes gücünün yettiği kadar sahip çıkmalı Gebzespor aşkını aşılamaya gücümüzün yettiği yere kadar devam edicem.

 

Bana destek olan  Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker beye teşekkür ederim  inşallah busene sene şampiyon olucaz inancımız tam dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.