19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe evde yok! 0-2

Spor 03.02.2019 - 17:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe evde yok! 0-2

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, ligin 19.haftasında sahasında konuk ettiği Batman Petrolspor’a 2-0 mağlup olarak bu sezon sahasında 10.maçta 17.puanını bıraktı. Üst üste ikinci yenilgisini alan mor beyazlıların küme düşme hattı ile arasındaki puan farkı da 4’e indi.

Gebzespor iç sahada puan saçmaya devam ediyor. Mor beyazlı temsilcimiz rakiplerinin kazandığı haftada sahasında Batman Petrolspor’a yenilerek ağır bir yara aldı. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maçın ilk tehlikesini konuk ekip yakalarken, Gebzespor’da günün başarılı ismi Nurullah Serbest kale çizgisinden topu çıkararak takımını maça tutundurdu. TUGAY’IN RÖVEŞATASI DİREKTE PATLADI Dakikalar 16’yı gösterdiğinde ceza sahasında çapraz pozisyonda beklenmedik anda harika bir röveşata vuruş yapan Tugay Keleş’in şutu kaleci Bora’nın bakışları arasında üst direkten geri geldi. Batman temsilcisinde arka direkte kendini unutturan Mehmet Bağlı takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti ve ilk yarının skorunu belirledi: 0-1 İKİNCİ YARIDA BOĞDUK Karşılaşmanın ikinci yarısına taraftarının desteğiyle iyi başlayan Gebzespor, futbolun doğrularını sahaya yansıtarak rakip kaleyi adeta abluka altına aldı. Sağlı sollu ataklarla Batman kalesini bunaltan Gebzespor, 58’de Oğuz Başaran ile gole çok yaklaşırken, 67’de Sırat’ın kafa vuruşu üstten az farkla dışarı çıktı. GOLÜN SANTRASI OLMADI Gol için her şeyi yapan Mor Menekşeler, bir türlü çerçeveyi bulamadı. Mücadelenin 90+4.dakikasında tüm riskleri alan Gebzespor’un boş bıraktığı savunmayı iyi değerlendiren Mustafa Bedirhan Çelik, kaleci Kemal Canlı’yı çalımlayarak meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Santrasının dahi olmadığı gol sonrasında mücadeleyi 2-0 kaybeden Gebzespor, üst üste ikinci yenilgisini alarak 20 puanda kaldı. **
3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, ligin 19.haftasında sahasında konuk ettiği Batman Petrolspor’a 2-0 mağlup olarak bu sezon sahasında 10.maçta 17.puanını bıraktı. Üst üste ikinci yenilgisini alan mor beyazlıların küme düşme hattı ile arasındaki puan farkı da 4’e indi.

Gebzespor iç sahada puan saçmaya devam ediyor. Mor beyazlı temsilcimiz rakiplerinin kazandığı haftada sahasında Batman Petrolspor’a yenilerek ağır bir yara aldı. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maçın ilk tehlikesini konuk ekip yakalarken, Gebzespor’da günün başarılı ismi Nurullah Serbest kale çizgisinden topu çıkararak takımını maça tutundurdu.

TUGAY’IN RÖVEŞATASI DİREKTE PATLADI

Dakikalar 16’yı gösterdiğinde ceza sahasında çapraz pozisyonda beklenmedik anda harika bir röveşata vuruş yapan Tugay Keleş’in şutu kaleci Bora’nın bakışları arasında üst direkten geri geldi. Batman temsilcisinde arka direkte kendini unutturan Mehmet Bağlı takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti ve ilk yarının skorunu belirledi: 0-1

İKİNCİ YARIDA BOĞDUK

Karşılaşmanın ikinci yarısına taraftarının desteğiyle iyi başlayan Gebzespor, futbolun doğrularını sahaya yansıtarak rakip kaleyi adeta abluka altına aldı. Sağlı sollu ataklarla Batman kalesini bunaltan Gebzespor, 58’de Oğuz Başaran ile gole çok yaklaşırken, 67’de Sırat’ın kafa vuruşu üstten az farkla dışarı çıktı.

GOLÜN SANTRASI OLMADI

Gol için her şeyi yapan Mor Menekşeler, bir türlü çerçeveyi bulamadı. Mücadelenin 90+4.dakikasında tüm riskleri alan Gebzespor’un boş bıraktığı savunmayı iyi değerlendiren Mustafa Bedirhan Çelik, kaleci Kemal Canlı’yı çalımlayarak meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Santrasının dahi olmadığı gol sonrasında mücadeleyi 2-0 kaybeden Gebzespor, üst üste ikinci yenilgisini alarak 20 puanda kaldı.

**

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.