MENEKŞE FIRSAT TEPTİ! 3-3

Spor 06.02.2017 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MENEKŞE FIRSAT TEPTİ! 3-3

  Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele veren Gebzespor’un tek rakibi yine kendisi… Dün Sultangazi karşısında alınan 3-3 beraberlik ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. 3-1 öne geçtiği maçta rakibine altın tepside 1 puan hediye eden ve lider Ergene Velimeşe ile arasındaki puan farkını 1’e indirme şansını kaybeden mor-beyazlı oyuncular, şampiyonluk yolunda taraftarlarına adeta saç baş yoldurdu. Rakibin 2.dakikada penaltıda kaçırdığı maçta Gebzespor, Brezilyalı yıldızı Jaba’nın 30’da attığı golle 1-0 öne geçti. 41’de Emre Karakaş, Ramazan Salmanlı’nın yaptığı inanılmaz hata sonucunda skorda dengeyi sağladı ve ilk yarı 1-1 bitti. Gebzespor ikinci yarıya hızlı başladı. 50’de Babacar’ın vuruşunda top Kemal’e çarpıp Sultangazi ağlarına gitti: 2-1. Menekşe 70’de 3’üncü golü buldu. Ramazan kafa vuruşuyla kaleci İlkay’ı avladı, skoru 3-1’e getirdi. GOL ‘GELİYORUM’ DEDİ Farkı artıracak pozisyonlar yakalasa da bunları sonuca yansıtamayan Gebzespor, defans kurgusunun yaptığı hatalar nedeniyle skoru da koruyamadı. Savunmada yapılan hatalar Sultangazi’ye adeta puanı müjdelerken nitekim konuk takımın 72 ve 79’da attığı goller maçı 3-3’e getirdi. Gebzespor geri kalan dakikalarda gol için uğraşsa da sonuç değişmedi ve Gebzespor, Ergene Velimeşe’den sonra kendi sahasında Sultangazi’ye de puan kaptırmanın üzüntüsünü yaşadı

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele veren Gebzespor’un tek rakibi yine kendisi… Dün Sultangazi karşısında alınan 3-3 beraberlik ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. 3-1 öne geçtiği maçta rakibine altın tepside 1 puan hediye eden ve lider Ergene Velimeşe ile arasındaki puan farkını 1’e indirme şansını kaybeden mor-beyazlı oyuncular, şampiyonluk yolunda taraftarlarına adeta saç baş yoldurdu. Rakibin 2.dakikada penaltıda kaçırdığı maçta Gebzespor, Brezilyalı yıldızı Jaba’nın 30’da attığı golle 1-0 öne geçti. 41’de Emre Karakaş, Ramazan Salmanlı’nın yaptığı inanılmaz hata sonucunda skorda dengeyi sağladı ve ilk yarı 1-1 bitti. Gebzespor ikinci yarıya hızlı başladı. 50’de Babacar’ın vuruşunda top Kemal’e çarpıp Sultangazi ağlarına gitti: 2-1. Menekşe 70’de 3’üncü golü buldu. Ramazan kafa vuruşuyla kaleci İlkay’ı avladı, skoru 3-1’e getirdi.

GOL ‘GELİYORUM’ DEDİ

Farkı artıracak pozisyonlar yakalasa da bunları sonuca yansıtamayan Gebzespor, defans kurgusunun yaptığı hatalar nedeniyle skoru da koruyamadı. Savunmada yapılan hatalar Sultangazi’ye adeta puanı müjdelerken nitekim konuk takımın 72 ve 79’da attığı goller maçı 3-3’e getirdi. Gebzespor geri kalan dakikalarda gol için uğraşsa da sonuç değişmedi ve Gebzespor, Ergene Velimeşe’den sonra kendi sahasında Sultangazi’ye de puan kaptırmanın üzüntüsünü yaşadı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.