19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe fark yaratıyor 0-3

Spor 19.11.2017 - 19:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe fark yaratıyor 0-3

Menekşe fark yaratıyor 0-3

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11.Grup’ta mücadele veren Gebzespor, en yakın takipçileri Maltepespor ve Kartal Bulvarspor’un yenildiği haftada deplasmanda konuk olduğu Derincespor’u 3-0 yenerek rakipleriyle arasındaki puan farkını 4’e çıkardı. Mehmet Akdemir’in öğrencileri, dakikalar 17’yi gösterdiğinde kent derbisinde 1-0 öne geçti. Bu dakikada Oğuz Başaran’ın sol kanattan ceza sahası içine aktardığı topu rakip oyuncu Ayhan elle kesince maçın hakemi tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Ufuk Gülez düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı ve ilk yarı bu golle 1-0 sona erdi. PUAN FARKINI 4’E ÇIKARDIK Gebzespor ikinci yarıda 2-0’ı bulmakta gecikince stresli dakikalar yaşadı. Gelişen ataklar golle sonuçlanmazken, Ferit’in 83’te ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi bir anlamda Gebzespor’u gol için cesaretlendirdi. Nitekim 87’de Batuhan farkı 2’ye çıkaran golü attı. Karşılaşma bu skorla bitecek derken uzatma dakikaları içinde Serkan Esen şık bir golle skoru belirledi: 0-3. 
Menekşe fark yaratıyor 0-3

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11.Grup’ta mücadele veren Gebzespor, en yakın takipçileri Maltepespor ve Kartal Bulvarspor’un yenildiği haftada deplasmanda konuk olduğu Derincespor’u 3-0 yenerek rakipleriyle arasındaki puan farkını 4’e çıkardı. Mehmet Akdemir’in öğrencileri, dakikalar 17’yi gösterdiğinde kent derbisinde 1-0 öne geçti. Bu dakikada Oğuz Başaran’ın sol kanattan ceza sahası içine aktardığı topu rakip oyuncu Ayhan elle kesince maçın hakemi tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Ufuk Gülez düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı ve ilk yarı bu golle 1-0 sona erdi.

PUAN FARKINI 4’E ÇIKARDIK

Gebzespor ikinci yarıda 2-0’ı bulmakta gecikince stresli dakikalar yaşadı. Gelişen ataklar golle sonuçlanmazken, Ferit’in 83’te ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi bir anlamda Gebzespor’u gol için cesaretlendirdi. Nitekim 87’de Batuhan farkı 2’ye çıkaran golü attı. Karşılaşma bu skorla bitecek derken uzatma dakikaları içinde Serkan Esen şık bir golle skoru belirledi: 0-3. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.