Menekşe galibiyete hazır!

Spor 15.03.2016 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe galibiyete hazır!

Yarın sahasında Güngörenspor’u konuk edecek olan Gebzespor, ligin ilk yarısında yenildiği rakibinden rövanşı almayı, hem de hafta içi mesaisinde taraftarlarına 3 puan sevinci yaşatmak istiyor. Alaettin Kurt Stadı’nda randevu saat 13:30’da başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, ligin 20.haftasında bugün sahasında Güngörenspor’u konuk edecek. Ligte oynadığı son 5 maçta; 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puan toplayan Mor Menekşeler bu karşılaşmalarda gol dahi yemeyerek önemli bir başarıya imza attı. Kalan 5 maçın tamamını kazanarak ligi en iyi şekilde tamamlamak isteyen Gebzespor, bugün Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor. 2 MAÇI KAZANIRSA YEDEKLER SÜRE ALACAK Önce Güngörenspor ardından da bölge sıralaması adına büyük önem taşıyan Hereke Yıldızspor maçlarını kazanarak ikinciliği büyük oranda garantilemek isteyen Gebzespor, bu iki maçı kazandığı taktirde ligde kalan son 3 maçta az süre alan futbolcularına şans verecek. Yedek kalan futbolculara maç temposunu yakalayabilmeleri adına şans vermeyi planlayan teknik ekip, Güngören ve Hereke maçlarının sonucuna göre karar verecek.  
Yarın sahasında Güngörenspor’u konuk edecek olan Gebzespor, ligin ilk yarısında yenildiği rakibinden rövanşı almayı, hem de hafta içi mesaisinde taraftarlarına 3 puan sevinci yaşatmak istiyor. Alaettin Kurt Stadı’nda randevu saat 13:30’da başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, ligin 20.haftasında bugün sahasında Güngörenspor’u konuk edecek. Ligte oynadığı son 5 maçta; 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puan toplayan Mor Menekşeler bu karşılaşmalarda gol dahi yemeyerek önemli bir başarıya imza attı. Kalan 5 maçın tamamını kazanarak ligi en iyi şekilde tamamlamak isteyen Gebzespor, bugün Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor.

2 MAÇI KAZANIRSA YEDEKLER SÜRE ALACAK

Önce Güngörenspor ardından da bölge sıralaması adına büyük önem taşıyan Hereke Yıldızspor maçlarını kazanarak ikinciliği büyük oranda garantilemek isteyen Gebzespor, bu iki maçı kazandığı taktirde ligde kalan son 3 maçta az süre alan futbolcularına şans verecek. Yedek kalan futbolculara maç temposunu yakalayabilmeleri adına şans vermeyi planlayan teknik ekip, Güngören ve Hereke maçlarının sonucuna göre karar verecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.