Menekşe gövde gösterisi yapacak

Spor 04.06.2016 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe gövde gösterisi yapacak

Geçtiğimiz ay içerisinde kadrosuna kattığı önemli oyuncularla transfer sezonunu erken açan Gebzespor bugün saat 18.00’de Holiday Inn Otel’de imza şov düzenliyor. Buna göre söz kesilen 10 oyuncu, kendilerini mor-beyazlı renklere bağlayan imzayı atacak.

Gebzespor’da bu akşam imzalar konuşacak. Yeni sezon öncesinde sloganını ‘O SENE BU SENE’ olarak belirleyen yönetim, şampiyonluk mücadelesi verecek olan kadroyu bu akşam Holiday Inn Otel’de topluyor. Buna göre yönetim, geçtiğimiz ay içerisinde görüşüp anlaşmaya vardığı oyuncuların transferlerini bu akşam resmiyete kavuşturacak. Bu kapsamda Gebzespor’a ‘evet’ diyen Murat Yılmaz, Hakan Doğan, Toma, kaleci Erman Sarı, Caner Şen (Afjet Afyon), Canberk Soykuvvet, Anıl Bircan (Nevşehir), Şerif Sevinçhan, Uğur Yılmaz (Erbaa) ve kaleci Yusuf Kılıç (Kocaeli Demirspor), kendilerini resmi olarak mor-beyazlı renklere bağlayan imzayı atacaklar. Aynı şekilde mevcut oyuncular da imza atarak Gebzespor’la nikâh tazeleyecek. Eski ve yeni oyuncuların birbiriyle tanışacağı toplantıda teknik heyet ve yönetim kurulu tam kadro yer alacak. MARŞ HAZIR, BEĞENİYE SUNULACAK Bu arada ‘O SENE, BU SENE’ sözlerinin yer aldığı Gebzespor’un yeni marşı imza töreninde kamuoyuyla paylaşılacak. ‘Vazgeçme, pes etme atalım goller. O sene bu sene mor menekşeler. İnancını, umudunu kaybetme yeter. Taraftarın kalbinde, seni çok sever…” dizeleriyle başlayan marş kamuoyunun beğenisine sunulacak.
Geçtiğimiz ay içerisinde kadrosuna kattığı önemli oyuncularla transfer sezonunu erken açan Gebzespor bugün saat 18.00’de Holiday Inn Otel’de imza şov düzenliyor. Buna göre söz kesilen 10 oyuncu, kendilerini mor-beyazlı renklere bağlayan imzayı atacak.

Gebzespor’da bu akşam imzalar konuşacak. Yeni sezon öncesinde sloganını ‘O SENE BU SENE’ olarak belirleyen yönetim, şampiyonluk mücadelesi verecek olan kadroyu bu akşam Holiday Inn Otel’de topluyor. Buna göre yönetim, geçtiğimiz ay içerisinde görüşüp anlaşmaya vardığı oyuncuların transferlerini bu akşam resmiyete kavuşturacak. Bu kapsamda Gebzespor’a ‘evet’ diyen Murat Yılmaz, Hakan Doğan, Toma, kaleci Erman Sarı, Caner Şen (Afjet Afyon), Canberk Soykuvvet, Anıl Bircan (Nevşehir), Şerif Sevinçhan, Uğur Yılmaz (Erbaa) ve kaleci Yusuf Kılıç (Kocaeli Demirspor), kendilerini resmi olarak mor-beyazlı renklere bağlayan imzayı atacaklar. Aynı şekilde mevcut oyuncular da imza atarak Gebzespor’la nikâh tazeleyecek. Eski ve yeni oyuncuların birbiriyle tanışacağı toplantıda teknik heyet ve yönetim kurulu tam kadro yer alacak.


MARŞ HAZIR, BEĞENİYE SUNULACAK


Bu arada ‘O SENE, BU SENE’ sözlerinin yer aldığı Gebzespor’un yeni marşı imza töreninde kamuoyuyla paylaşılacak. ‘Vazgeçme, pes etme atalım goller. O sene bu sene mor menekşeler. İnancını, umudunu kaybetme yeter. Taraftarın kalbinde, seni çok sever…” dizeleriyle başlayan marş kamuoyunun beğenisine sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.