Menekşe gözlerin pasını siliyor

Spor 02.03.2016 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe gözlerin pasını siliyor

Gebzespor, ligde oynadığı son 4 maçtan 12 puan çıkararak yerini sağlama aldı. 4’te 4 yaparak yoluna dolu dizgin devam eden Menekşe, bu karşılaşmalarda rakip ağları 10 kez sarsarken, kalesinde gol dahi görmedi.

Mor Menekşeler, son haftalarda gösterdiği başarılı performansla parmak ısırtıyor. Geçtiğimiz hafta sonunda sahasında Edirnespor’u 3-0 yenerek 3 puan kapan Menekşe, oynadığı harika Gebzesporlu taraftarların gözündeki pası sildi. 4 maçlık seride kalesinde gol dahi görmeyen Gebzespor, bu periyotta Lüleburgazspor’u 4-0, Çorluspor’u 2-0, Demirspor’u 1-0 ve son olarak Edirnespor’u 3-0’lık skorla devirdi. ARNAVUTKÖY ÖNCESİ KEYİFLER GICIR Pazar günü deplasmanda Arnavutköy Belediyespor’un konuğu olacak olan Gebzespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün start verdi. Saat 14:00’da Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda yapılan antrenmanda futbolcuların 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasında keyifli halleri teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Pazar günkü rakip Arnavutköy Belediyespor’un sahasının suni çim olması sebebiyle Gebzespor’un bugünkü çalışmayı Metin Oktay Tesisleri’nde yapması bekleniyor.
Gebzespor, ligde oynadığı son 4 maçtan 12 puan çıkararak yerini sağlama aldı. 4’te 4 yaparak yoluna dolu dizgin devam eden Menekşe, bu karşılaşmalarda rakip ağları 10 kez sarsarken, kalesinde gol dahi görmedi.

Mor Menekşeler, son haftalarda gösterdiği başarılı performansla parmak ısırtıyor. Geçtiğimiz hafta sonunda sahasında Edirnespor’u 3-0 yenerek 3 puan kapan Menekşe, oynadığı harika Gebzesporlu taraftarların gözündeki pası sildi. 4 maçlık seride kalesinde gol dahi görmeyen Gebzespor, bu periyotta Lüleburgazspor’u 4-0, Çorluspor’u 2-0, Demirspor’u 1-0 ve son olarak Edirnespor’u 3-0’lık skorla devirdi.

ARNAVUTKÖY ÖNCESİ KEYİFLER GICIR

Pazar günü deplasmanda Arnavutköy Belediyespor’un konuğu olacak olan Gebzespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün start verdi. Saat 14:00’da Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda yapılan antrenmanda futbolcuların 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasında keyifli halleri teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Pazar günkü rakip Arnavutköy Belediyespor’un sahasının suni çim olması sebebiyle Gebzespor’un bugünkü çalışmayı Metin Oktay Tesisleri’nde yapması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.