Menekşe Haziran'da Tamam!

Spor 27.05.2018 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe Haziran'da Tamam!

Olağan kongrede başkan adayının çıkmadığı Gebzespor’da 30 Haziran’a olağanüstü kongre kararı alındı. Yeni başkanını arayan Gebzespor’da bu süreçte gözler kuşkusuz Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de olacak.

Mevcut başkan Yusuf Öztürk’ün aday olmayacağını açıklamasının ardından 20 Mayıs’ta yapılan olağan genel kurul toplantısında başkan adayının çıkmadığı Gebzespor’da yeniden kongre kararı alındı. Buna göre 23 Haziran Cumartesi günü olağanüstü kongreye gidecek olan mor beyazlılar, yeni başkanını belirleyecek. Gebzespor İlker Çakır Tesisleri’nde saat 10.00’da gerçekleşecek olan kongrenin ilk oturumunda çoğunluğun sağlanması beklenmezken, kongre 30 Haziran Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşecek. KÖŞKER İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR Gebzespor’da kritik kongre sürecinde gözler kuşkusuz Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de olacak. Güçlü ve donanımlı bir yönetim oluşturmak adına gerekli çalışmaları yapan Başkan Köşker, Mor Menekşeler’i profesyonel liglerde başarıyla yönetecek vizyonlu bir yönetim için kolları sıvadı. 5 yıl aradan sonra gelen şampiyonluk sonrasında 3.Lig’i bir hayli önemseyen Köşker, ince eleyip sık dokuyarak işini şansa bırakmayacak.
Olağan kongrede başkan adayının çıkmadığı Gebzespor’da 30 Haziran’a olağanüstü kongre kararı alındı. Yeni başkanını arayan Gebzespor’da bu süreçte gözler kuşkusuz Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de olacak.

Mevcut başkan Yusuf Öztürk’ün aday olmayacağını açıklamasının ardından 20 Mayıs’ta yapılan olağan genel kurul toplantısında başkan adayının çıkmadığı Gebzespor’da yeniden kongre kararı alındı. Buna göre 23 Haziran Cumartesi günü olağanüstü kongreye gidecek olan mor beyazlılar, yeni başkanını belirleyecek. Gebzespor İlker Çakır Tesisleri’nde saat 10.00’da gerçekleşecek olan kongrenin ilk oturumunda çoğunluğun sağlanması beklenmezken, kongre 30 Haziran Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşecek.

KÖŞKER İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR

Gebzespor’da kritik kongre sürecinde gözler kuşkusuz Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de olacak. Güçlü ve donanımlı bir yönetim oluşturmak adına gerekli çalışmaları yapan Başkan Köşker, Mor Menekşeler’i profesyonel liglerde başarıyla yönetecek vizyonlu bir yönetim için kolları sıvadı. 5 yıl aradan sonra gelen şampiyonluk sonrasında 3.Lig’i bir hayli önemseyen Köşker, ince eleyip sık dokuyarak işini şansa bırakmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.