19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe için diriliş vakti!

Spor 25.10.2019 - 17:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Menekşe için diriliş vakti!

Sancılı bir hafta geçiren, önce Teknik Direktör Tuncay Soyak’ın, ardından yönetim kurulundaki 12 ismin istifasıyla sarsılan Gebzespor, Pazar günü yeni bir sayfa açmak için sahaya çıkıyor. Mor beyazlı temsilcimiz yeni Teknik Direktör Mehmet Mustafa Yorulmazlar yönetimindeki ilk maçında sahasında Torbalıspor’u konuk edecek. KAYBA TAHAMMÜL YOK Geride kalan 5 haftada 9 puan toplayan ve zirvenin 6 puan gerisinde olan Menekşe, yalnızca 3 puan toplayabilen İzmir temsilcisi karşısında kazanmaktan başka çaresinin olmadığını kritik bir 90 dakikaya çıkacak. İç sahada oynadığı son karşılaşmada Yalova Kadıköy’e 2-1 yenilen Gebzespor, Torbalıspor karşısında kazanarak taraftarlarına kendisini affettirmek istiyor. Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da başlayacak. Mücadeleyi Bursa bölgesi hakemi Mülazım Argız yönetecek.

Sancılı bir hafta geçiren, önce Teknik Direktör Tuncay Soyak’ın, ardından yönetim kurulundaki 12 ismin istifasıyla sarsılan Gebzespor, Pazar günü yeni bir sayfa açmak için sahaya çıkıyor. Mor beyazlı temsilcimiz yeni Teknik Direktör Mehmet Mustafa Yorulmazlar yönetimindeki ilk maçında sahasında Torbalıspor’u konuk edecek.

KAYBA TAHAMMÜL YOK

Geride kalan 5 haftada 9 puan toplayan ve zirvenin 6 puan gerisinde olan Menekşe, yalnızca 3 puan toplayabilen İzmir temsilcisi karşısında kazanmaktan başka çaresinin olmadığını kritik bir 90 dakikaya çıkacak. İç sahada oynadığı son karşılaşmada Yalova Kadıköy’e 2-1 yenilen Gebzespor, Torbalıspor karşısında kazanarak taraftarlarına kendisini affettirmek istiyor. Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da başlayacak. Mücadeleyi Bursa bölgesi hakemi Mülazım Argız yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.