Menekşe intihar etti 0-1

Spor 17.02.2019 - 18:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe intihar etti 0-1

GEBZESPOR 6 PUAN NİTELİĞİ TAŞIYAN MAÇTA RAKİBİNE YENİLDİ

3.Lig temsilcimiz Gebzespor, sezonun en kritik maçlarından Tepecikspor’a sahasında 1-0 mağlup olarak taraftarlarını kahretti. Küme düşme hattıyla arasında 1 puan kalan mor beyazlılar, gelecek hafta deplasmanda Erzin Belediyespor ile hayati bir maça çıkacak. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maça tutuk başlayan Gebzespor, oyunun halimiyetini eline geçirmekte güçlük çekti. İlk etkili atağını 19’da gerçekleştiren mor beyazlılarda Saruhan Yazgun’un uzaktan vuruşu direği sıyırarak dışarı gitti. 22’de kaleci Kemal, karşı karşıya pozisyonda Eray’ın vuruşunu kurtardı. Gebze tribünlerini heyecanlandıracak pozisyon 25.dakikada Oktay Demircan ile gelişti. Tecrübeli futbolcunun beklenmedik anda yerden sert vuruşu direğin içine çarparak geri döndü. 44.dakikada maçın hakemi Yunus Çoban tartışmalı bir karara imza attı. Tartışmalı bir kararla faul kazanan İstanbul temsilcisi, çabuk kullandığı atış sonucunda karambolden Tufan Deniz Gelen ile 1-0 öne geçerek devreyi üstün tamamladı. OKTAY ÇERÇEVEYİ BULAMADI Karşılaşmanın ikinci yarısına taraftarının desteğiyle baskılı başlayan Gebzespor, rakip kaleyi zaman zaman abluka altına alsa da üretkenlikten uzak bir görüntü çizdi. Konuk ekibin etkili kontra ataklarını güçlükle savuşturan mor beyazlılar, ikinci yarıda Oktay Demircan ile 4 kez kaleyi yoklarken, çerçeveyi bir tutturamadı. Konuk ekipten Fırat Bozkurt, 85.dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraksa da, son bölümlerde doldurt-boşalt oyununu tercih eden mor beyazlı temsilcimiz aradığı gole ulaşamayarak sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Son 4 maçta 3.yenilgisini alan mor beyazlılar 21 puanda kalarak 13.sıraya geriledi.
GEBZESPOR 6 PUAN NİTELİĞİ TAŞIYAN MAÇTA RAKİBİNE YENİLDİ

3.Lig temsilcimiz Gebzespor, sezonun en kritik maçlarından Tepecikspor’a sahasında 1-0 mağlup olarak taraftarlarını kahretti. Küme düşme hattıyla arasında 1 puan kalan mor beyazlılar, gelecek hafta deplasmanda Erzin Belediyespor ile hayati bir maça çıkacak.

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maça tutuk başlayan Gebzespor, oyunun halimiyetini eline geçirmekte güçlük çekti. İlk etkili atağını 19’da gerçekleştiren mor beyazlılarda Saruhan Yazgun’un uzaktan vuruşu direği sıyırarak dışarı gitti. 22’de kaleci Kemal, karşı karşıya pozisyonda Eray’ın vuruşunu kurtardı. Gebze tribünlerini heyecanlandıracak pozisyon 25.dakikada Oktay Demircan ile gelişti. Tecrübeli futbolcunun beklenmedik anda yerden sert vuruşu direğin içine çarparak geri döndü. 44.dakikada maçın hakemi Yunus Çoban tartışmalı bir karara imza attı. Tartışmalı bir kararla faul kazanan İstanbul temsilcisi, çabuk kullandığı atış sonucunda karambolden Tufan Deniz Gelen ile 1-0 öne geçerek devreyi üstün tamamladı.

OKTAY ÇERÇEVEYİ BULAMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısına taraftarının desteğiyle baskılı başlayan Gebzespor, rakip kaleyi zaman zaman abluka altına alsa da üretkenlikten uzak bir görüntü çizdi. Konuk ekibin etkili kontra ataklarını güçlükle savuşturan mor beyazlılar, ikinci yarıda Oktay Demircan ile 4 kez kaleyi yoklarken, çerçeveyi bir tutturamadı. Konuk ekipten Fırat Bozkurt, 85.dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraksa da, son bölümlerde doldurt-boşalt oyununu tercih eden mor beyazlı temsilcimiz aradığı gole ulaşamayarak sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Son 4 maçta 3.yenilgisini alan mor beyazlılar 21 puanda kalarak 13.sıraya geriledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.