Menekşe İstanbul’da açacak!

Spor 28.09.2018 - 17:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe İstanbul’da açacak!

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, ligin 5.haftasında Pazar günü deplasmanda Büyükçemece Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek. Yükselen form grafiğini bu maçta da sürdürmeyi amaçlayan Özgür Vurur’un öğrencileri, ligde zor günler geçiren ve maça teknik direktörsüz çıkacak olan rakibi karşısında puan ya da puanlar alarak haftayı kazançlı geçirmek istiyor. KAMP KAYA RAMADA’DA İstanbul deplasmanı öncesinde bugün hafif bir ter idmanı yapacak olan mor beyazlılar, öğleden sonra İstanbul Esenyurt’ta bulunan Kaya Ramaza Plaza’da kampa girerek maç saatini bekleyecek. Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Muş bölgesi hakemi Mehmet Şükrü Közcü yönetecek.

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, ligin 5.haftasında Pazar günü deplasmanda Büyükçemece Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek. Yükselen form grafiğini bu maçta da sürdürmeyi amaçlayan Özgür Vurur’un öğrencileri, ligde zor günler geçiren ve maça teknik direktörsüz çıkacak olan rakibi karşısında puan ya da puanlar alarak haftayı kazançlı geçirmek istiyor.

KAMP KAYA RAMADA’DA
İstanbul deplasmanı öncesinde bugün hafif bir ter idmanı yapacak olan mor beyazlılar, öğleden sonra
İstanbul Esenyurt’ta bulunan Kaya Ramaza Plaza’da kampa girerek maç saatini bekleyecek. Tepecik
Şenol Güneş Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Muş bölgesi hakemi Mehmet Şükrü
Közcü yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.