Menekşe kâbustan uyandı! 3-4

Spor 26.01.2020 - 18:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Menekşe kâbustan uyandı! 3-4

Gebzespor, grup sonuncusu Bucaspor karşısında ölüp ölüp dirildiği maçı zor da olsa kazandı. 14 haftada sadece 7 gol atabilen Bucaspor karşısında 3-1 geriye düşen Menekşe, maçtan 4-3 galip ayrılırken, mücadeleyi Gebzespor 10, Bucaspor ise 9 kişi tamamladı. Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, ligin 15.haftasında konuk olduğu Bucaspor’u 4-3 yenerek puanını 22’ye yükseltti. Ödemiş’te oynanan maçta çok kötü bir ilk 45 dakika geçiren mor beyazlılar, devreyi 2-1 geride kapatırken, ilk yarıdaki tek golümüz Berkay Ekici’den geldi. Mücadelenin ikinci yarısında İzmir temsilcisi farkı 2’ye çıkartırken, Gebzespor’un imdadına kırmızı kart yetişti. 10 KİŞİ BUCA’YI HAPSETTİK Sahada 10 kişi kalan genç rakibi karşısında oyunu domine etmeyi başaran mor beyazlılar, önce Anılcan, ardından Berkay ile bir gol daha bularak skoru 3-3’e getirdi. Gebzespor’da Göktuğ Taşbulak’ın kırmızı kart görmesiyle her iki takım da sahada 10 kişi kalırken, temsilcimizde günün yıldızı Berkay bir kez daha Buca ağları sarsarak hat-trick yaptı:3-4 Ev sahibi ekip uzatma dakikalarında bir kırmızı kart daha görerek maçı 9 kişi tamamladı. Bu sonucun ardından haftayı puansız kapatan İlimtepe Kullarspor’un 2 puan üzerine çıkan Menekşe, haftayı 6.sırada kapattı.

Gebzespor, grup sonuncusu Bucaspor karşısında ölüp ölüp dirildiği maçı zor da olsa kazandı. 14 haftada sadece 7 gol atabilen Bucaspor karşısında 3-1 geriye düşen Menekşe, maçtan 4-3 galip ayrılırken, mücadeleyi Gebzespor 10, Bucaspor ise 9 kişi tamamladı.

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, ligin 15.haftasında konuk olduğu Bucaspor’u 4-3 yenerek puanını 22’ye yükseltti. Ödemiş’te oynanan maçta çok kötü bir ilk 45 dakika geçiren mor beyazlılar, devreyi 2-1 geride kapatırken, ilk yarıdaki tek golümüz Berkay Ekici’den geldi. Mücadelenin ikinci yarısında İzmir temsilcisi farkı 2’ye çıkartırken, Gebzespor’un imdadına kırmızı kart yetişti.

10 KİŞİ BUCA’YI HAPSETTİK

Sahada 10 kişi kalan genç rakibi karşısında oyunu domine etmeyi başaran mor beyazlılar, önce Anılcan, ardından Berkay ile bir gol daha bularak skoru 3-3’e getirdi. Gebzespor’da Göktuğ Taşbulak’ın kırmızı kart görmesiyle her iki takım da sahada 10 kişi kalırken, temsilcimizde günün yıldızı Berkay bir kez daha Buca ağları sarsarak hat-trick yaptı:3-4 Ev sahibi ekip uzatma dakikalarında bir kırmızı kart daha görerek maçı 9 kişi tamamladı. Bu sonucun ardından haftayı puansız kapatan İlimtepe Kullarspor’un 2 puan üzerine çıkan Menekşe, haftayı 6.sırada kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.