19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe kanatlandı 2-0

Spor 26.02.2017 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe kanatlandı 2-0

BAL temsilcimiz Gebzespor sahasında Uzunköprüspor’u Harun ve Babacar’ın golleriyle 2-0 yenerken, şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden Velimeşe ve Çorlu’nun puan kaybetmesi ekmeğimize yağ sürdü. 1 maç eksiğiyle puan farkını 4’e indiren Mor Menekşeler, gelecek hafta deplasmanda Çorluspor’a konuk olacak. Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, sahasında konuk ettiği Uzunköprüspor’u 66’da Harun Torun ve 88’de Babacar’ın golleriyle 2-0 yenerek, 1 maç fazlası bulunan lider Velimeşe ile arasındaki puan farkını 4’e indirdi. Maça futbol olarak tutuk başlasa da coşku ve istek konusunda tavan yapan Mor Menekşeler, rakip kaleyi süreki zorladı. Sahanın en etkili isimlerinden Mustafa ile kaleyi bir çok kez yoklayan Gebzespor ilk yarıda golü bulamadı. 66.dakikada Hakan’ın ortasında kafayla topu ağlara gönderen Harun, tribünleri ayağa kaldırdı. Skor üstünlüğünü ele alan Gebzespor rahat bir oyun ortaya koyarken, 88.dakikada Babacar’ın harika volesi skoru belirledi:2-0  

BAL temsilcimiz Gebzespor sahasında Uzunköprüspor’u Harun ve Babacar’ın golleriyle 2-0 yenerken, şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden Velimeşe ve Çorlu’nun puan kaybetmesi ekmeğimize yağ sürdü. 1 maç eksiğiyle puan farkını 4’e indiren Mor Menekşeler, gelecek hafta deplasmanda Çorluspor’a konuk olacak.

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, sahasında konuk ettiği Uzunköprüspor’u 66’da Harun Torun ve 88’de Babacar’ın golleriyle 2-0 yenerek, 1 maç fazlası bulunan lider Velimeşe ile arasındaki puan farkını 4’e indirdi. Maça futbol olarak tutuk başlasa da coşku ve istek konusunda tavan yapan Mor Menekşeler, rakip kaleyi süreki zorladı. Sahanın en etkili isimlerinden Mustafa ile kaleyi bir çok kez yoklayan Gebzespor ilk yarıda golü bulamadı. 66.dakikada Hakan’ın ortasında kafayla topu ağlara gönderen Harun, tribünleri ayağa kaldırdı. Skor üstünlüğünü ele alan Gebzespor rahat bir oyun ortaya koyarken, 88.dakikada Babacar’ın harika volesi skoru belirledi:2-0

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.