GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Menekşe Karadeniz’de puan arıyor

Spor 19.10.2018 - 16:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe Karadeniz’de puan arıyor

Son haftalarda talihsiz puan kayıpları yaşayan 3.Lig temsilcimiz Gebzespor, 1.Grup’un 9.haftasında Pazar günü deplasmanda zorlu Artvin Hopaspor maçına çıkacak. Kendisini 1 puan geriden takip eden Karadeniz temsilcisi karşısında puan ya da puanlar arayacak olan Özgür Demirtaş’ın talebeleri, zor geçmesi beklenen mücadeleden alnının akıyla çıkmak istiyor. 3 EKSİKLE GİDİYORUZ Mor beyazlı temsilcimizde bu karşılaşma öncesinde sakatlıkları bulunan Oğuzhan Saraç ve Mustafa Kara’nın yanı sıra, sarı kart cezası bulunan İslam Altunkan zorlu maçta yerini alamayacak. Hopa İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemi Gürcan Hasova yönetecek.

Son haftalarda talihsiz puan kayıpları yaşayan 3.Lig temsilcimiz Gebzespor, 1.Grup’un 9.haftasında Pazar günü deplasmanda zorlu Artvin Hopaspor maçına çıkacak. Kendisini 1 puan geriden takip eden Karadeniz temsilcisi karşısında puan ya da puanlar arayacak olan Özgür Demirtaş’ın talebeleri, zor geçmesi beklenen mücadeleden alnının akıyla çıkmak istiyor.

3 EKSİKLE GİDİYORUZ

Mor beyazlı temsilcimizde bu karşılaşma öncesinde sakatlıkları bulunan Oğuzhan Saraç ve Mustafa Kara’nın yanı sıra, sarı kart cezası bulunan İslam Altunkan zorlu maçta yerini alamayacak. Hopa İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemi Gürcan Hasova yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.