Menekşe kaza istemiyor

Spor 12.02.2016 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe kaza istemiyor

GEBZESPOR, BİR SONRAKİ HAFTA OYNANACAK OLAN DEMİR MAÇI ÖNCESİNDE PUAN KAYBI YAŞAMAK İSTEMİYOR

Gebzespor, ligin ilk yarısında mağlup olduğu rakibi Çorluspor’u bu kez evinde devirerek, en iyi Kocaeli takımları sıralamasında Demirspor’la olan 3 puanlık farkı kapatmak istiyor. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, Çorluspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Geçen hafta Lüleburgazspor karşısında 4-0 gibi farklı bir skorla galip gelerek moral bulan mor beyazlılar, Pazar günü de kazanarak üst üste ikinci galibiyetini almak istiyor. En iyi Kocaeli takımları sıralamasında şu an itibariyle 3.sırada yer alan Gebzespor, Demirspor’la arasındaki puan farkını eritmeyi hedefliyor. Gelecek hafta deplasmanda Demirspor’a konuk olacak olan Gebzespor, zorlu kent derbisi öncesinde puan kaybı yaşamadan derbiye moralli çıkmak istiyor. DEMİR: HER MAÇI TEK TEK DÜŞÜNÜYORUZ Ligde oynanacak olan karşılaşmaları tek tek düşüneceklerini belirten Teknik Direktör Cengiz Demir, şu an da tek düşüncelerinin Çorluspor maçı olduğunu ve hedeflerinin Gebzesporlu taraftarlara 3 puan hediyesi vermek olduğunu söyledi. Kazanacak kalite ve güce sahip olduklarını vurgulayan Cengiz Hoca, futbolun doğrularını yapmaya çalıştıklarını ve Pazar günü de tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu belirtti.
GEBZESPOR, BİR SONRAKİ HAFTA OYNANACAK OLAN DEMİR MAÇI ÖNCESİNDE PUAN KAYBI YAŞAMAK İSTEMİYOR

Gebzespor, ligin ilk yarısında mağlup olduğu rakibi Çorluspor’u bu kez evinde devirerek, en iyi Kocaeli takımları sıralamasında Demirspor’la olan 3 puanlık farkı kapatmak istiyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, Çorluspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Geçen hafta Lüleburgazspor karşısında 4-0 gibi farklı bir skorla galip gelerek moral bulan mor beyazlılar, Pazar günü de kazanarak üst üste ikinci galibiyetini almak istiyor. En iyi Kocaeli takımları sıralamasında şu an itibariyle 3.sırada yer alan Gebzespor, Demirspor’la arasındaki puan farkını eritmeyi hedefliyor. Gelecek hafta deplasmanda Demirspor’a konuk olacak olan Gebzespor, zorlu kent derbisi öncesinde puan kaybı yaşamadan derbiye moralli çıkmak istiyor.

DEMİR: HER MAÇI TEK TEK DÜŞÜNÜYORUZ

Ligde oynanacak olan karşılaşmaları tek tek düşüneceklerini belirten Teknik Direktör Cengiz Demir, şu an da tek düşüncelerinin Çorluspor maçı olduğunu ve hedeflerinin Gebzesporlu taraftarlara 3 puan hediyesi vermek olduğunu söyledi. Kazanacak kalite ve güce sahip olduklarını vurgulayan Cengiz Hoca, futbolun doğrularını yapmaya çalıştıklarını ve Pazar günü de tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.