Menekşe keskin virajda

Spor 09.12.2015 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe keskin virajda

Gebzespor, Pazar günü sahasında E.Velimeşespor karşısında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. 1 maç fazlasıyla zirvenin 6 puan gerisinde olan Mor Menekşeler, zirvenin güçlü adaylarından E.Velimeşespor’u yenerek kritik virajı kayıpsız atlatmak istiyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor’da Ergene Velimeşespor maçının hazırlıkları sürüyor. Ligin en güçlü ekipleri arasında gösterilen Velimeşespor karşısında sahaya 3 puan için çıkacak olan Cengiz Demir’in öğrencileri, taraftarlarının da desteğiyle rakibini eli boş göndermenin planlarını yapıyor. Rakibi karşısında erken final niteliğinde bir maç oynayacak olan mor beyazlılar, kazanması halinde adeta 6 puanı cebine koyacak. GÜÇLÜ ORTA SAHA VE SABIRLI OYUN Kritik karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren gebzespor’da futbocluların son haftalarda alınan iyi skorlardan dolayı keyifli olmaları teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürürken, ortak kanı iyi gidişatın Ergene Velimeşe maçında da süreceği yönünde. Grupta pas trafiğini en iyi yapan takımların başında gelen Velimeşespor karşısında güçlü bir orta saha ve sabırlı bir oyunla rakibini yıkmanın planlarını yapan Teknik Direktör Cengiz Demir, galibiyetin şifrelerini futbolcularına veriyor. Futbolcularıyla toplantı yapan deneyimli teknik adam, rakiplerinin tehlikeli yönlerini ve zaaflarını futbolcularına teker teker anlattı.
Gebzespor, Pazar günü sahasında E.Velimeşespor karşısında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. 1 maç fazlasıyla zirvenin 6 puan gerisinde olan Mor Menekşeler, zirvenin güçlü adaylarından E.Velimeşespor’u yenerek kritik virajı kayıpsız atlatmak istiyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor’da Ergene Velimeşespor maçının hazırlıkları sürüyor. Ligin en güçlü ekipleri arasında gösterilen Velimeşespor karşısında sahaya 3 puan için çıkacak olan Cengiz Demir’in öğrencileri, taraftarlarının da desteğiyle rakibini eli boş göndermenin planlarını yapıyor. Rakibi karşısında erken final niteliğinde bir maç oynayacak olan mor beyazlılar, kazanması halinde adeta 6 puanı cebine koyacak.

GÜÇLÜ ORTA SAHA VE SABIRLI OYUN

Kritik karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren gebzespor’da futbocluların son haftalarda alınan iyi skorlardan dolayı keyifli olmaları teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürürken, ortak kanı iyi gidişatın Ergene Velimeşe maçında da süreceği yönünde. Grupta pas trafiğini en iyi yapan takımların başında gelen Velimeşespor karşısında güçlü bir orta saha ve sabırlı bir oyunla rakibini yıkmanın planlarını yapan Teknik Direktör Cengiz Demir, galibiyetin şifrelerini futbolcularına veriyor. Futbolcularıyla toplantı yapan deneyimli teknik adam, rakiplerinin tehlikeli yönlerini ve zaaflarını futbolcularına teker teker anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.