Menekşe keyif verdi 2-2

Spor 05.01.2017 - 13:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe keyif verdi 2-2

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Gebzespor, Sultanbeyli Belediyespor’la 2-2 berabere kalırken, ortaya koyduğu performansla umut verdi. Güçlü rakibi karşısında iyi bir sınav veren Menekşe’nin gollerini Canberk Soykuvvet ve Hakkı Tosun kaydetti.

  Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Gebzespor, kamptaki 3’ncü hazırlık maçında karşı karşıya geldiği 3.Lig ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor’la 2-2 berabere kaldı. Papillon Sport Center’de oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Gebzespor, Hakan Doğan ve Murat Yılmaz’la rakip kalede üst üste pozisyonlar yakalarken, iştahlı futboluyla keyif verdi. CANBERK 30 METREDEN AVLADI İlk yarısından gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci devresine iyi başlayan taraf yine Gebzespor oldu. Mücadelenin 54.dakikasında Canberk Soykuvvet yaklaşık 30 metreden kaleciyi avlayarak mor beyazlıları 1-0 öne geçirdi. Bu golden 10 dakika sonra sahneye çıkan Hakkı Tosun, Gebzespor’u 2 farklı öne geçirdi. 2-0’dan sonra as oyuncuları kenara alarak genç futbolcularına şans veren Gebzespor, güçlü rakibinin son bölümdeki baskısı sonrasında kalesinde 2 gol gördü ve mücadele 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı.
Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Gebzespor, Sultanbeyli Belediyespor’la 2-2 berabere kalırken, ortaya koyduğu performansla umut verdi. Güçlü rakibi karşısında iyi bir sınav veren Menekşe’nin gollerini Canberk Soykuvvet ve Hakkı Tosun kaydetti.

 

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Gebzespor, kamptaki 3’ncü hazırlık maçında karşı karşıya geldiği 3.Lig ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor’la 2-2 berabere kaldı. Papillon Sport Center’de oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Gebzespor, Hakan Doğan ve Murat Yılmaz’la rakip kalede üst üste pozisyonlar yakalarken, iştahlı futboluyla keyif verdi.

CANBERK 30 METREDEN AVLADI

İlk yarısından gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci devresine iyi başlayan taraf yine Gebzespor oldu. Mücadelenin 54.dakikasında Canberk Soykuvvet yaklaşık 30 metreden kaleciyi avlayarak mor beyazlıları 1-0 öne geçirdi. Bu golden 10 dakika sonra sahneye çıkan Hakkı Tosun, Gebzespor’u 2 farklı öne geçirdi. 2-0’dan sonra as oyuncuları kenara alarak genç futbolcularına şans veren Gebzespor, güçlü rakibinin son bölümdeki baskısı sonrasında kalesinde 2 gol gördü ve mücadele 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.