19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe mutlu dönüyor 2-0

Spor 20.08.2015 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe mutlu dönüyor 2-0

Menekşe mutlu dönüyor

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor Bolu kampındaki dördüncü hazırlık maçında Düzce ekiplerinden Beyköz Belediyespor’u Yunus Emre Ayaz’ın golleriyle 2-0 yenerek hazırlık maçlarındaki ilk galibiyetini aldı. YUNUS EMRE RESİTALİ Koru Otel’de oynanan mücadelede rakibine oranla çok daha üstün bir futbol ortaya koyan Mor Menekşeler, rakibini 2-0 geçmeyi başardı. Karşılaşmanın 22.dakikasında Recep Serkan Çetintaş’la bir de penaltı atışından faydalanamayan Gebzespor, rakibi karşısında üretken ve hücumu düşünen bir anlayışla mücadele etti. Beyköy Belediyespor karşısında hırslı ve istekli bir oyun ortaya koyan Maksut Ünlü’nün öğrencileri, rakibine zaman zaman zor anlar yaşattı. AGRESİF VE HIRSLI FUTBOL Gebzespor karşısında varlık gösteremeyen Düzce temsilcisi, 80.dakikada maçı bitirme talebinde bulundu ve sahadan çekildi. Daha önce zorlu rakiplerle hazırlık maçlarında karşı karşıya gelen mor beyazlı temsilcimiz, mücadeleden galibiyetle ayrılarak bir anlamda şeytanın bacağını kırmış oldu. Gebzespor, Bolu’da sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmalarını bugün tamamlayarak Gebze’ye dönecek.
Menekşe mutlu dönüyor

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor Bolu kampındaki dördüncü hazırlık maçında Düzce ekiplerinden Beyköz Belediyespor’u Yunus Emre Ayaz’ın golleriyle 2-0 yenerek hazırlık maçlarındaki ilk galibiyetini aldı.

YUNUS EMRE RESİTALİ

Koru Otel’de oynanan mücadelede rakibine oranla çok daha üstün bir futbol ortaya koyan Mor Menekşeler, rakibini 2-0 geçmeyi başardı. Karşılaşmanın 22.dakikasında Recep Serkan Çetintaş’la bir de penaltı atışından faydalanamayan Gebzespor, rakibi karşısında üretken ve hücumu düşünen bir anlayışla mücadele etti. Beyköy Belediyespor karşısında hırslı ve istekli bir oyun ortaya koyan Maksut Ünlü’nün öğrencileri, rakibine zaman zaman zor anlar yaşattı.

AGRESİF VE HIRSLI FUTBOL

Gebzespor karşısında varlık gösteremeyen Düzce temsilcisi, 80.dakikada maçı bitirme talebinde bulundu ve sahadan çekildi. Daha önce zorlu rakiplerle hazırlık maçlarında karşı karşıya gelen mor beyazlı temsilcimiz, mücadeleden galibiyetle ayrılarak bir anlamda şeytanın bacağını kırmış oldu. Gebzespor, Bolu’da sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmalarını bugün tamamlayarak Gebze’ye dönecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.