19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe nefes alacak!

Spor 10.08.2017 - 20:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe nefes alacak!

GEBZESPOR AFYON KAMPI ÖNCESİNDE 3 GÜNLÜK İZNE AYRILIYOR

21 günlük yoğun ve yorucu bir çalışma süreci geçiren Gebzespor, dün sabah salona girerek ağırlık çalışması yaparken, mor beyazlılar bugün saat 07.30’da yapacağı antrenman sonrasında izne ayrılarak Afyon kampı öncesinde bir anlamda nefes alacak. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gebzespor, dün sabah salon çalışması gerçekleştirerek ağırlık çalıştı. Gebze’nin gözde spor salonlarından B.A.X Fit Spor Salonu’nda güç depolayan Mor Menekşeler, denge ve kuvvet çalışması yaptı. Saat 09.30’da başlayan çalışma öncesinde oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Mehmet Akdemir, oyuncularından istediklerini spor aletleri üzerinde uygulamalı olarak anlatırken, Akdemir’in yardımcıları futbolcular ile yakından ilgilenerek verimli bir çalışmayı geride bıraktılar. OĞUZ BAŞARAN KATILMADI Gebzespor’da sakatlıkları geçen Oğulcan ve Abdülsamet takımla birlikte çalışmalara başlarken, yakın akrabasını vefat haberini alan Oğuz Başaran izinli olduğu için antrenmanda yer almadı. Gebzespor’un salon çalışmasını Asbaşkan Zeki Sarı ve Alt Yapıdan Sorumlu yönetici Adem Doğrul da takip etti. BUGÜN İZİN BAŞLIYOR Bu akşam saat 18.00’da yaptığı antrenmanla günü tamamlayan Mor Menekşeler, yarın saat 07.30’da yapacağı antrenman sonrasında izne ayrılacak. 15 Ağustos Salı günü ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak üzere Afyon’a gidecek olan mor beyazlıların, 15 günlük kamp sürecinde 6 hazırlık maçı oynayacağı bildirildi.
GEBZESPOR AFYON KAMPI ÖNCESİNDE 3 GÜNLÜK İZNE AYRILIYOR

21 günlük yoğun ve yorucu bir çalışma süreci geçiren Gebzespor, dün sabah salona girerek ağırlık çalışması yaparken, mor beyazlılar bugün saat 07.30’da yapacağı antrenman sonrasında izne ayrılarak Afyon kampı öncesinde bir anlamda nefes alacak.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gebzespor, dün sabah salon çalışması gerçekleştirerek ağırlık çalıştı. Gebze’nin gözde spor salonlarından B.A.X Fit Spor Salonu’nda güç depolayan Mor Menekşeler, denge ve kuvvet çalışması yaptı. Saat 09.30’da başlayan çalışma öncesinde oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Mehmet Akdemir, oyuncularından istediklerini spor aletleri üzerinde uygulamalı olarak anlatırken, Akdemir’in yardımcıları futbolcular ile yakından ilgilenerek verimli bir çalışmayı geride bıraktılar.

OĞUZ BAŞARAN KATILMADI

Gebzespor’da sakatlıkları geçen Oğulcan ve Abdülsamet takımla birlikte çalışmalara başlarken, yakın akrabasını vefat haberini alan Oğuz Başaran izinli olduğu için antrenmanda yer almadı. Gebzespor’un salon çalışmasını Asbaşkan Zeki Sarı ve Alt Yapıdan Sorumlu yönetici Adem Doğrul da takip etti.

BUGÜN İZİN BAŞLIYOR

Bu akşam saat 18.00’da yaptığı antrenmanla günü tamamlayan Mor Menekşeler, yarın saat 07.30’da yapacağı antrenman sonrasında izne ayrılacak. 15 Ağustos Salı günü ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak üzere Afyon’a gidecek olan mor beyazlıların, 15 günlük kamp sürecinde 6 hazırlık maçı oynayacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.