19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MENEKŞE’NİN AYAK SESLERİ: 0-2

Spor 08.10.2017 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MENEKŞE’NİN AYAK SESLERİ: 0-2

Gebzespor Adapazarıspor deplasmanında Ufuk Gülez'in attığı 2 gol kazandı. Namağlup rakibini deviren mor menekşeler puanını 9'a çıkararak liderliğini sürdürdü..

Sessiz ve derinden ilerleyen Gebzespor, kritik Adapazarı deplasmanından 3 puanla döndü. Maç maç ilerleyen Menekşe rakibine ilk yenilgisini tattırırken, galibiyeti getiren golleri 36 ve 72.dakikada Ufuk Gülez kaydetti. Gebzespor tam yol ileri. 5 yıldır Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren ve ligdeki en iyi başlangıcına da bu sezon ulaşan Mor-Menekşeler bu haftada grubun iddialı takımları arasında gösterilen Adapazarıspor’u dize getirdi. Maltepe ve Kartal Bulvar karşısında elde edilen galibiyetlerin tesadüf olmadığını kanıtlayan Gebzespor, futbol olarak da beklentileri karşılaştığı maçın 36.dakikasında 1-0’ı buldu. Bu dakikada savunmanın arkasına sarkan Ufuk Gülez, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi çaprazına bırakarak geçen Ufuk vuruş açısını kaybeder gibi olsa da topu ağlarla buluşturmayı başardı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu ilan etti. 0-1. Gebzespor ikinci yarıda oyunu daha çok orta saha mücadelesi taktiği ile sürdürürken, orta saha ile forvet bağlantıları kopuk olan Adapazarıspor kalemizde tehlike yaratamadı. Oyunu istediği gibi yönlendiren Gebzespor 72’de skoru 2-0’a getirdi, gol yine Ufuk imzalıydı. Geri kalan dakikalarda oyunu rölantiye alan Gebzespor Adapazarı deplasmanından 2-0 gibi net bir skorla dönerek çıkışını sürdürdü.
Gebzespor Adapazarıspor deplasmanında Ufuk Gülez'in attığı 2 gol kazandı. Namağlup rakibini deviren mor menekşeler puanını 9'a çıkararak liderliğini sürdürdü..

Sessiz ve derinden ilerleyen Gebzespor, kritik Adapazarı deplasmanından 3 puanla döndü. Maç maç ilerleyen Menekşe rakibine ilk yenilgisini tattırırken, galibiyeti getiren golleri 36 ve 72.dakikada Ufuk Gülez kaydetti.

Gebzespor tam yol ileri. 5 yıldır Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren ve ligdeki en iyi başlangıcına da bu sezon ulaşan Mor-Menekşeler bu haftada grubun iddialı takımları arasında gösterilen Adapazarıspor’u dize getirdi. Maltepe ve Kartal Bulvar karşısında elde edilen galibiyetlerin tesadüf olmadığını kanıtlayan Gebzespor, futbol olarak da beklentileri karşılaştığı maçın 36.dakikasında 1-0’ı buldu. Bu dakikada savunmanın arkasına sarkan Ufuk Gülez, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi çaprazına bırakarak geçen Ufuk vuruş açısını kaybeder gibi olsa da topu ağlarla buluşturmayı başardı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu ilan etti. 0-1. Gebzespor ikinci yarıda oyunu daha çok orta saha mücadelesi taktiği ile sürdürürken, orta saha ile forvet bağlantıları kopuk olan Adapazarıspor kalemizde tehlike yaratamadı. Oyunu istediği gibi yönlendiren Gebzespor 72’de skoru 2-0’a getirdi, gol yine Ufuk imzalıydı. Geri kalan dakikalarda oyunu rölantiye alan Gebzespor Adapazarı deplasmanından 2-0 gibi net bir skorla dönerek çıkışını sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.