Menekşe’nin İsmetpaşa Bileti için tek bir şey gerekiyordu

Spor 27.12.2015 - 23:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe’nin İsmetpaşa Bileti için tek bir şey gerekiyordu

Gebzespor sezonun ilk yarısını tamamladı…

Gebzespor sezonun ilk yarısını tamamladı… Memnun olan var olmayan da vardır… Memnun omayan da haklı olan da..Gebzespor büyük camiadır. Köklü kulüptür. Tarihi bir destandır. Böylesine bir kulüp için ligi ikinci sırada tamamlamak başarısızlıktır. Nasıl Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş için ikincilik başarısılıksa Gebzespor aynı düzeydedir. Bu nedenle ilk yarıda 21 puan toplayan ligi 3.sırada bitiren liderinde 9 puan arkasında olan mor beyazlılarımız çok da başarılı bir ilk yarı tamamlayamamıştır. Ancak inişli çıkışı geçen ilk yarının son haftalarında iyi bir istikarar yakalaması ikinci yarı için büyük ümit vermiştir. Gidişat ve güzergah karanlık bir tablo görüntüsünde değildir. Ancak ilk yarıyı analiz ederken bundan en önemli payı ve dersi ikinci yarı için çıkarılması adına bu yazıyı yazmak boynumun borcudur. İlk yarıda zirve mücadelesi veren güçlü takımlar kimlerdi? Edirnespor, Kocaelispor, E.Velimeşespor ve Çengelköyspor… Edirnespor’u Edirne’de ezdik. Bizim Taklacı 90 artıda kazanılan penaltıyı atsaydı galibiyetle dönüyorduk.Velimeşeyi beşledik. Çengelköy’ü evinde devirip döndük…Bir tek Kocaelispor’a karşı mağlubiyet aldık. Ne demek bu? Biz ligin iyi takımlarını yendik, deplasmanlardan dahi puanla döndük…Ama güçsüz takımlara karşı akılalmaz puanlar verdik. İkinci yarıya İsmetpaşa’da Kocaelispor karşısına rövanş için çıkılacak. Bu maça gitmek için en gerekli şey Çengelköy’den galibiyetle dönmekti. Gereğini yaptılar. Herkesin ayağına sağlık… Kocaelispor’u İsmetpaşa’da yenebiliriz. Ama bu galibiyetin anlam kazanması için evimizde bir Babaeski’ye, Arnavutköy’e pua kaybetmemiz herşeyi en önemlisi matematiği altüst edecektir. Maçlara motive olurken güçlü takımlara daha ayrı bir konsantre orta ve alt düzey takımlara yetersiz bir motive içinde olmamak en büyük ders çıkaracağımız bir ilk yarı geride kaldı. Şimdi kamp zamanı….İyi bir güç yüklenmesi ile Gebzespor başta Eskiçarşı olmak üzere mor beyazlılara gönül veren tüm futbolseverlere büyük bir heyecan yaşatacaktır. Ne diyor Eskiçarşı… Gebzespor Bitti Demeden Bitmez…Daha yürüyecek çok yolumuz söylenecek çok sözümüz var… Saygılarımla…
Gebzespor sezonun ilk yarısını tamamladı…

Gebzespor sezonun ilk yarısını tamamladı…

Memnun olan var olmayan da vardır…

Memnun omayan da haklı olan da..Gebzespor büyük camiadır. Köklü kulüptür. Tarihi bir destandır.

Böylesine bir kulüp için ligi ikinci sırada tamamlamak başarısızlıktır. Nasıl Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş için ikincilik başarısılıksa Gebzespor aynı düzeydedir. Bu nedenle ilk yarıda 21 puan toplayan ligi 3.sırada bitiren liderinde 9 puan arkasında olan mor beyazlılarımız çok da başarılı bir ilk yarı tamamlayamamıştır.

Ancak inişli çıkışı geçen ilk yarının son haftalarında iyi bir istikarar yakalaması ikinci yarı için büyük ümit vermiştir. Gidişat ve güzergah karanlık bir tablo görüntüsünde değildir.

Ancak ilk yarıyı analiz ederken bundan en önemli payı ve dersi ikinci yarı için çıkarılması adına bu yazıyı yazmak boynumun borcudur.

İlk yarıda zirve mücadelesi veren güçlü takımlar kimlerdi?

Edirnespor, Kocaelispor, E.Velimeşespor ve Çengelköyspor…

Edirnespor’u Edirne’de ezdik. Bizim Taklacı 90 artıda kazanılan penaltıyı atsaydı galibiyetle dönüyorduk.Velimeşeyi beşledik. Çengelköy’ü evinde devirip döndük…Bir tek Kocaelispor’a karşı mağlubiyet aldık.

Ne demek bu? Biz ligin iyi takımlarını yendik, deplasmanlardan dahi puanla döndük…Ama güçsüz takımlara karşı akılalmaz puanlar verdik.

İkinci yarıya İsmetpaşa’da Kocaelispor karşısına rövanş için çıkılacak. Bu maça gitmek için en gerekli şey Çengelköy’den galibiyetle dönmekti. Gereğini yaptılar. Herkesin ayağına sağlık…

Kocaelispor’u İsmetpaşa’da yenebiliriz. Ama bu galibiyetin anlam kazanması için evimizde bir Babaeski’ye, Arnavutköy’e pua kaybetmemiz herşeyi en önemlisi matematiği altüst edecektir.

Maçlara motive olurken güçlü takımlara daha ayrı bir konsantre orta ve alt düzey takımlara yetersiz bir motive içinde olmamak en büyük ders çıkaracağımız bir ilk yarı geride kaldı.

Şimdi kamp zamanı….İyi bir güç yüklenmesi ile Gebzespor başta Eskiçarşı olmak üzere mor beyazlılara gönül veren tüm futbolseverlere büyük bir heyecan yaşatacaktır. Ne diyor Eskiçarşı…

Gebzespor Bitti Demeden Bitmez…Daha yürüyecek çok yolumuz söylenecek çok sözümüz var…

Saygılarımla…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.