19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe’nin yolu ‘Aydın’

Spor 07.07.2017 - 15:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe’nin yolu ‘Aydın’

GEBZESPOR, 3.LİG EKİBİ KIRIKHANSPOR’DAN MURAT AYDIN’I TRANSFER ETTİ

Gebzespor, aradığı golcüyü 3.lig’de buldu. Mor beyazlı temsilcimiz son olarak Kırıkhanspor formasını giyen forvet oyuncusu Murat Aydın’ı renklerine bağladı. Transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Gebzespor yönetiminde, Başkanvekili Özkan Özkanca ve Asbaşkan Zeki Sarı’nın girişimleri sonucunda Murat Aydın Gebzespor’a ‘evet’ dedi. 30 yaşındaki deneyimli oyuncuya mor-beyazlı formayı giydiren Özkanca ve Sarı, transferin Gebzespor camiasına hayırlı olmasını dilediler. BAYBURT VE DÜZCE'DE ŞAMPİYONLUK YAŞADI Sırasıyla; Akçaabat Sebatspor, Kastamonuspor, Arsinspor İskenderunspor 1967, Yomraspor, Bayburt G.Ö.İ, Düzcespor, Ceyhanspor, Derincespor ve son olarak Kırıkhanspor formalarını giyen 30 yaşındaki golcü oyuncu, Bayburtspor ve Düzcespor’da şampiyonluk yaşadığı sezonlarda takımının başarısını önemli bir katkı sunmuştu.
GEBZESPOR, 3.LİG EKİBİ KIRIKHANSPOR’DAN MURAT AYDIN’I TRANSFER ETTİ

Gebzespor, aradığı golcüyü 3.lig’de buldu. Mor beyazlı temsilcimiz son olarak Kırıkhanspor formasını giyen forvet oyuncusu Murat Aydın’ı renklerine bağladı. Transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Gebzespor yönetiminde, Başkanvekili Özkan Özkanca ve Asbaşkan Zeki Sarı’nın girişimleri sonucunda Murat Aydın Gebzespor’a ‘evet’ dedi. 30 yaşındaki deneyimli oyuncuya mor-beyazlı formayı giydiren Özkanca ve Sarı, transferin Gebzespor camiasına hayırlı olmasını dilediler.

BAYBURT VE DÜZCE'DE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Sırasıyla; Akçaabat Sebatspor, Kastamonuspor, Arsinspor İskenderunspor 1967, Yomraspor, Bayburt G.Ö.İ, Düzcespor, Ceyhanspor, Derincespor ve son olarak Kırıkhanspor formalarını giyen 30 yaşındaki golcü oyuncu, Bayburtspor ve Düzcespor’da şampiyonluk yaşadığı sezonlarda takımının başarısını önemli bir katkı sunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.