Menekşe pes etmedi 2-2

Spor 16.10.2016 - 17:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe pes etmedi 2-2

Gebzespor, 2-0 geriye düştüğü maçta grubun dişli takımlarından Sultangazispor'la deplasmanda 2-2 berabere kalarak altın değerinde 1 puan kazandı. Maçın ikinci yarısında oynanan futbol ise Gebzespor camiasına koca bir umut dağıttı.

BAL 12. Grup’ta yer alan Gebzespor, Sultangazi deplasmanında küllerinden doğdu. Zorlu maça istediği gibi başlayamayan mor-beyazlı takım, dakikalar 18’i gösterdiğinde Onur Güdül’ün golünü engel olamadı. Menekşe ilk yarının kalan dakikalarında etkili olmaya çalışsa da, bu skora yansımadı ve ilk devre ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. BABACAR ATEŞLEDİ Sultangazi 59’da Ahmet’le 2-0’ı buldu. Umutların tükenmeye başladığı anlarda Babacar sahne aldı. Senegalli forvet 61’de attığı golle takımı ateşledi. Maçı çevireceğine inanan Menekşe’de Hakkı Tosun 75’de skoru eşitledi. Geri kalan dakikalarda 3’üncü golü arayan Gebzespor bu kez son vuruşları yapamadı. Takımın 2-0 geriye düştüğü İstanbul deplasmanında direnç gösterip maçı 2-2’ye getirmesi de gelecek haftalar için camiaya umut verdi.
Gebzespor, 2-0 geriye düştüğü maçta grubun dişli takımlarından Sultangazispor'la deplasmanda 2-2 berabere kalarak altın değerinde 1 puan kazandı. Maçın ikinci yarısında oynanan futbol ise Gebzespor camiasına koca bir umut dağıttı.

BAL 12. Grup’ta yer alan Gebzespor, Sultangazi deplasmanında küllerinden doğdu. Zorlu maça istediği gibi başlayamayan mor-beyazlı takım, dakikalar 18’i gösterdiğinde Onur Güdül’ün golünü engel olamadı. Menekşe ilk yarının kalan dakikalarında etkili olmaya çalışsa da, bu skora yansımadı ve ilk devre ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

BABACAR ATEŞLEDİ

Sultangazi 59’da Ahmet’le 2-0’ı buldu. Umutların tükenmeye başladığı anlarda Babacar sahne aldı. Senegalli forvet 61’de attığı golle takımı ateşledi. Maçı çevireceğine inanan Menekşe’de Hakkı Tosun 75’de skoru eşitledi. Geri kalan dakikalarda 3’üncü golü arayan Gebzespor bu kez son vuruşları yapamadı. Takımın 2-0 geriye düştüğü İstanbul deplasmanında direnç gösterip maçı 2-2’ye getirmesi de gelecek haftalar için camiaya umut verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.