Menekşe plajı doldu taştı

26.06.2017 - 16:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe plajı doldu taştı

Menekşe plajı doldu taştı Havadan çekilen görüntüler Bodrum plajlarını andırdı

        İstanbul’da bayram tatilini ve sıcak havayı yüzerek geçirmek isteyenler Menekşe plajına akın etti. Dolup taşan plajın havadan çekilen görüntüleri Bodrum plajlarını andırdı. İstanbul’da havaların ısınmasıyla çok sayıda vatandaş plajlara koştu. Vatandaşların ücretsiz olarak girdiği Florya’daki Menekşe Plajı 3 günlük bayram tatiliyle birlikte doldu taştı. Sıcak havalardan bunalan çok sayıda vatandaşın sahilde oluşturduğu yoğunluk havadan drone ile görüntülendi. Havadan çekilen görüntülerde sahildeki aşırı yoğunluk gözler önüne serildi. Sahil şeridindeki kimi gençler kendisi kuma gömerek güneşin tadını çıkarırken kimi vatandaşlar ise kumsala çadır kurdu. Bir vatandaşın kendini kuma gömerek ayakkabısıyla mezar taşı yapması vatandaşların ilgini topladı. Bazı gençler ise plajın içindeki dereye köprü üzerinden atlamak için birbiriyle yarıştı. “Daha önce de geldik buraya sık sık geliyoruz” Bayram tatilinde serinlemek için Menekşe Plajı’nı tercih ettiğini ancak plajın çok fazla kalabalık olduğunu dile getiren Ahmet Çatak, “ Güneş, hava, hayat her şey çok güzel. Her şey yolunda arkadaşlarla geldik. Daha önce de geldik buraya sık sık geliyoruz . Ortamı beğeniyoruz ama çok kalabalık” ifadelerini kullandı. Halk Plajına arkadaşlarıyla birlikte geldiğini ve sıcak havalarda plaja gelerek serinlediğini ifade eden Recep Kartal, “ Dereye atlıyoruz, güzel oluyor, tehlikeli değil” diye konuştu .  
Menekşe plajı doldu taştı Havadan çekilen görüntüler Bodrum plajlarını andırdı

 

Menekşe plajı doldu taştı

 

 

 

İstanbul’da bayram tatilini ve sıcak havayı yüzerek geçirmek isteyenler Menekşe plajına akın etti. Dolup taşan plajın havadan çekilen görüntüleri Bodrum plajlarını andırdı.


İstanbul’da havaların ısınmasıyla çok sayıda vatandaş plajlara koştu. Vatandaşların ücretsiz olarak girdiği Florya’daki Menekşe Plajı 3 günlük bayram tatiliyle birlikte doldu taştı. Sıcak havalardan bunalan çok sayıda vatandaşın sahilde oluşturduğu yoğunluk havadan drone ile görüntülendi. Havadan çekilen görüntülerde sahildeki aşırı yoğunluk gözler önüne serildi. Sahil şeridindeki kimi gençler kendisi kuma gömerek güneşin tadını çıkarırken kimi vatandaşlar ise kumsala çadır kurdu. Bir vatandaşın kendini kuma gömerek ayakkabısıyla mezar taşı yapması vatandaşların ilgini topladı. Bazı gençler ise plajın içindeki dereye köprü üzerinden atlamak için birbiriyle yarıştı.



“Daha önce de geldik buraya sık sık geliyoruz”

Bayram tatilinde serinlemek için Menekşe Plajı’nı tercih ettiğini ancak plajın çok fazla kalabalık olduğunu dile getiren Ahmet Çatak, “ Güneş, hava, hayat her şey çok güzel. Her şey yolunda arkadaşlarla geldik. Daha önce de geldik buraya sık sık geliyoruz . Ortamı beğeniyoruz ama çok kalabalık” ifadelerini kullandı.
Halk Plajına arkadaşlarıyla birlikte geldiğini ve sıcak havalarda plaja gelerek serinlediğini ifade eden Recep Kartal, “ Dereye atlıyoruz, güzel oluyor, tehlikeli değil” diye konuştu
.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.