Menekşe pür neşe!

Spor 25.07.2018 - 17:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe pür neşe!

Teknik Direktör Özgür Vurur komutasında hazırlıklarını sürdüren 3.Lig temsilcimiz Gebzespor’da son yapılan çalışmada eğlenceli görüntüler ortaya çıkarken, oyuncuların birbirleriyle olan uyumları teknik heyeti sevindirdi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap çalışmalarını Alaettin Kurt Stadı’nda sürdüren 3.Lig temsilcimiz Gebzespor’da yüzler gülüyor. Takımına yoğun ve yorucu bir antrenman programı hazırlayan teknik patron Özgür Vurur, çalışmalara oyuncularını eğlendiren metotlar eklemeyi de ihmal etmiyor. GÖRÜLMEYE DEĞER SEVİNÇ Takım içerisindeki uyum ve adaptasyon sürecini hızlı bir şekilde çözme adına ince eleyip sık dokuyan Vurur, son yapılan çalışmada kahkaha sesleri yükseltti. 3 grup halinde yapılan bahse konu çalışmada, ardı ardına sıralanarak topu bacak aralarından geçirerek hedefe en hızlı ulaşan grubun kazandığı çalışmada eğlenceli görüntüler ortaya çıkarken, yarışmayı kazanan grup adeta şampiyon olmuşçasına görülmeye değer bir sevinç yaşadı.
Teknik Direktör Özgür Vurur komutasında hazırlıklarını sürdüren 3.Lig temsilcimiz Gebzespor’da son yapılan çalışmada eğlenceli görüntüler ortaya çıkarken, oyuncuların birbirleriyle olan uyumları teknik heyeti sevindirdi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap çalışmalarını Alaettin Kurt Stadı’nda sürdüren 3.Lig temsilcimiz Gebzespor’da yüzler gülüyor. Takımına yoğun ve yorucu bir antrenman programı hazırlayan teknik patron Özgür Vurur, çalışmalara oyuncularını eğlendiren metotlar eklemeyi de ihmal etmiyor.

GÖRÜLMEYE DEĞER SEVİNÇ

Takım içerisindeki uyum ve adaptasyon sürecini hızlı bir şekilde çözme adına ince eleyip sık dokuyan Vurur, son yapılan çalışmada kahkaha sesleri yükseltti. 3 grup halinde yapılan bahse konu çalışmada, ardı ardına sıralanarak topu bacak aralarından geçirerek hedefe en hızlı ulaşan grubun kazandığı çalışmada eğlenceli görüntüler ortaya çıkarken, yarışmayı kazanan grup adeta şampiyon olmuşçasına görülmeye değer bir sevinç yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.