MENEKŞE SAHAYA İNİYOR

Spor 19.07.2015 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MENEKŞE SAHAYA İNİYOR

BAL temsilcimiz Gebzespor, 2015-2016 sezonunun hazırlıklarına yarın start veriyor. Teknik Direktör Maksut Ünlü yönetiminde yarın saat 18:00’da sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirecek olan Mor Menekşeler, yeni sezona yeni umutlarla ‘’Merhaba’’ diyecek.

Gebzespor, yeni sezonun hazırlıklarına bugün start verecek.  Yeni transferleriyle birlikte yeni sezonda zirveyi hedefleyecek olan Mor Menekşeler, yarın saat 13:00’da kulüp tesislerinde toplanacak. Saat 18:00’da ilk antrenmanını gerçekleştirecek olan mor beyazlı temsilcimiz, top başı yapacak. İlker Çakır başkanlığında hareketli bir yaz dönemi geçiren Gebzespor, kombine kart satışları, kulüpten alacaklıların yüzde 30’larının ödenmesi sonrasında, bugünden itibaren sportif anlamda hareketli günler geçirecek. MAKSUT ÜNLÜ’YLE YENİ BİR SAYFA Teknik Direktör Maksut Ünlü yönetiminde yeni bir sayfa açan Gebzespor, sezonun ilk çalışmasını Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda gerçekleştirecek. 5 Ağustos’a kadar Gebze’de çalışmalarını sürdürecek olan mor beyazlılar, 6 Ağustos’ta ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak üzere 35 kişiden oluşan kafileyle Bolu’ya gidecek. Koru Otel’de kampa girecek olan Gebzespor takımı, 14 günlük bir kamp sürecinin ardından 20 Ağustos’ta Gebze’ye dönerek üçüncü etap kamp çalışmalarına start verecek. ÇAKIR: İYİ BİR TAKIM KURDUK Yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı İlker Çakır, iyi bir takım kurduklarını dile getirerek yeni sezondan umutlu olduklarını söyledi. Transfer sürecinde ince eleyip sık dokuduklarını vurgulayan Başkan Çakır, ‘’Gebzespor camiasına yakışır karakterdeki futbolcuları aldık. Yeni sezonun camiamız adına hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. Öte yandan Başkan Çakır, denenmek üzere 3 gurbetçi futbolcuyu Gebze’ye getirdiklerini, teknik heyetin raporu doğrultusunda bu futbolcuların takımda kalıp kalmayacağına karar vereceklerini sözlerine ekledi.
BAL temsilcimiz Gebzespor, 2015-2016 sezonunun hazırlıklarına yarın start veriyor. Teknik Direktör Maksut Ünlü yönetiminde yarın saat 18:00’da sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirecek olan Mor Menekşeler, yeni sezona yeni umutlarla ‘’Merhaba’’ diyecek.

Gebzespor, yeni sezonun hazırlıklarına bugün start verecek.  Yeni transferleriyle birlikte yeni sezonda zirveyi hedefleyecek olan Mor Menekşeler, yarın saat 13:00’da kulüp tesislerinde toplanacak. Saat 18:00’da ilk antrenmanını gerçekleştirecek olan mor beyazlı temsilcimiz, top başı yapacak. İlker Çakır başkanlığında hareketli bir yaz dönemi geçiren Gebzespor, kombine kart satışları, kulüpten alacaklıların yüzde 30’larının ödenmesi sonrasında, bugünden itibaren sportif anlamda hareketli günler geçirecek.

MAKSUT ÜNLÜ’YLE YENİ BİR SAYFA

Teknik Direktör Maksut Ünlü yönetiminde yeni bir sayfa açan Gebzespor, sezonun ilk çalışmasını Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda gerçekleştirecek. 5 Ağustos’a kadar Gebze’de çalışmalarını sürdürecek olan mor beyazlılar, 6 Ağustos’ta ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak üzere 35 kişiden oluşan kafileyle Bolu’ya gidecek. Koru Otel’de kampa girecek olan Gebzespor takımı, 14 günlük bir kamp sürecinin ardından 20 Ağustos’ta Gebze’ye dönerek üçüncü etap kamp çalışmalarına start verecek.

ÇAKIR: İYİ BİR TAKIM KURDUK

Yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı İlker Çakır, iyi bir takım kurduklarını dile getirerek yeni sezondan umutlu olduklarını söyledi. Transfer sürecinde ince eleyip sık dokuduklarını vurgulayan Başkan Çakır, ‘’Gebzespor camiasına yakışır karakterdeki futbolcuları aldık. Yeni sezonun camiamız adına hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. Öte yandan Başkan Çakır, denenmek üzere 3 gurbetçi futbolcuyu Gebze’ye getirdiklerini, teknik heyetin raporu doğrultusunda bu futbolcuların takımda kalıp kalmayacağına karar vereceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.