19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe salladı yıkamadı

Spor 09.09.2018 - 12:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe salladı yıkamadı

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, ligin 2.haftasında sahasında karşılaştığı Hekimoğlu Trabzon ile golsüz berabere kalarak puanla tanıştı. Yaptığı flaş transferlerle deyim yerindeyse 3.Lig’in kafa takımları arasında gösterilen Trabzon ekibi karşısında kora kor bir mücadele veren Mor Menekşeler, gelecek hafta oynayacağı Batman Petrolspor maçı öncesinde önemli bir puanı hanesine yazdırdı. MÜCADELE ALKIŞ TOPLADI Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan karşılaşmada güçlü rakibi karşısında dirençli bir görüntü çizen mor beyazlı temsilcimiz mücadelenin ilk yarısında kalesinde pozisyon vermezken, sağ kanattan Emre Fırtına ve orta sahadan Oğuz Başaran ile geliştirdiği ataklarda final paslarını yapamayınca sonuç alamadı. Gebzespor mücadelenin ikinci yarısında Ziya İnday ve Yusuf Çolakoğlu ile rakip kalede tehlike yaratırken, konuk ekip Hekimoğlu Trabzon’un yakaladığı mutlak 3 gol pozisyonunda Alptekin Teytey kalesinde geçit vermedi.

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, ligin 2.haftasında sahasında karşılaştığı Hekimoğlu Trabzon ile golsüz berabere kalarak puanla tanıştı. Yaptığı flaş transferlerle deyim yerindeyse 3.Lig’in kafa takımları arasında gösterilen Trabzon ekibi karşısında kora kor bir mücadele veren Mor Menekşeler, gelecek hafta oynayacağı Batman Petrolspor maçı öncesinde önemli bir puanı hanesine yazdırdı.

MÜCADELE ALKIŞ TOPLADI

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan karşılaşmada güçlü rakibi karşısında dirençli bir görüntü çizen mor beyazlı temsilcimiz mücadelenin ilk yarısında kalesinde pozisyon vermezken, sağ kanattan Emre Fırtına ve orta sahadan Oğuz Başaran ile geliştirdiği ataklarda final paslarını yapamayınca sonuç alamadı. Gebzespor mücadelenin ikinci yarısında Ziya İnday ve Yusuf Çolakoğlu ile rakip kalede tehlike yaratırken, konuk ekip Hekimoğlu Trabzon’un yakaladığı mutlak 3 gol pozisyonunda Alptekin Teytey kalesinde geçit vermedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.