Menekşe seriye bağladı 1-2

Spor 02.04.2017 - 18:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe seriye bağladı 1-2

BAL 12.Grup temsilcilerimizden Gebzespor, galibiyet serisine devam ediyor. Mor beyazlı temsilcimiz ligin 23.haftasında deplasmanda konuk olduğu B.Vitraspor’u 2-1 yenerek Teknik Direktör Özer Özcan yönetiminde çıktığı 7 maçta 6’ncı galibiyetine imza attı. Maç öncesinde yaşanan olaylar sebebiyle polisin tribünlere gaz bombası atması ve Eskiçarşı taraftarının dışarı çıkarılması nedeniyle karşılaşma yaklaşık 15 dakika geç başladı. GENÇ MENEKŞELER SAHADA Kemal, Umut Can ve Ömer Faruk gibi isimlerin ilk 11’de şans bulduğu maça çok iyi başlayan mor beyazlı temsilcimiz, aradığı gole Ömer Faruk’la ulaştı. 13.dakikada Canberk’in pasında kale sahası içinde topa ayak koyan Ömer Faruk Kılıç, Gebzespor’u 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin 44.dakikasında savunmada ters vuruş yapan Gökhan Sipki kendi ağlarını buldu ve devre 1-1’lik eşitlikle bitti. SAHNEYE JABA ÇIKTI Karşılaşmanın ikinci yarısında da istekli ve hırslı futbolunu sürdüren Gebzespor, karşılaşmanın 65.dakikasında Brezilyalı yıldız Jaba’nın ayağından gelen golle yeniden öne geçti. Maçın kalan dakikalarında skoru korumayı başaran Gebzespor, rakibini 2-1 yenerek puanını 48’e çıkardı. Vitraspor ile daha önce 3 kez karşılaşan ve berabere kalan Gebzespor, bu sonucun ardından rakibine karşı olan şanssızlığı kırararak ilk galibiyetini almış oldu.

BAL 12.Grup temsilcilerimizden Gebzespor, galibiyet serisine devam ediyor. Mor beyazlı temsilcimiz ligin 23.haftasında deplasmanda konuk olduğu B.Vitraspor’u 2-1 yenerek Teknik Direktör Özer Özcan yönetiminde çıktığı 7 maçta 6’ncı galibiyetine imza attı. Maç öncesinde yaşanan olaylar sebebiyle polisin tribünlere gaz bombası atması ve Eskiçarşı taraftarının dışarı çıkarılması nedeniyle karşılaşma yaklaşık 15 dakika geç başladı.

GENÇ MENEKŞELER SAHADA

Kemal, Umut Can ve Ömer Faruk gibi isimlerin ilk 11’de şans bulduğu maça çok iyi başlayan mor beyazlı temsilcimiz, aradığı gole Ömer Faruk’la ulaştı. 13.dakikada Canberk’in pasında kale sahası içinde topa ayak koyan Ömer Faruk Kılıç, Gebzespor’u 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin 44.dakikasında savunmada ters vuruş yapan Gökhan Sipki kendi ağlarını buldu ve devre 1-1’lik eşitlikle bitti.

SAHNEYE JABA ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında da istekli ve hırslı futbolunu sürdüren Gebzespor, karşılaşmanın 65.dakikasında Brezilyalı yıldız Jaba’nın ayağından gelen golle yeniden öne geçti. Maçın kalan dakikalarında skoru korumayı başaran Gebzespor, rakibini 2-1 yenerek puanını 48’e çıkardı. Vitraspor ile daha önce 3 kez karşılaşan ve berabere kalan Gebzespor, bu sonucun ardından rakibine karşı olan şanssızlığı kırararak ilk galibiyetini almış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.