Menekşe son nefeste 2-1

Spor 28.01.2018 - 18:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe son nefeste 2-1

Ligin ikinci yarısına kabus gibi bir başlangıç yapan Gebzespor, yeni Teknik Direktörü Özgür Vurur yönetiminde çıktığı ilk maçta hayata döndü. Mor beyazlı temsilcimiz, sahasında konuk ettiği Adapazarıspor’u 1-0 geriye düştüğü maçta 89.dakikada Serdal Öz’ün penaltıdan attığı golle 2-1 yenerek 2 hafta aradan sonra 3 puana uzandı. Maltepespor ve Beylerbeyi’nin de kazandığı haftada önemli bir 3 puan alan Gebzespor, puanını 34’e çıkararak averajla 2.sıradaki yerini korudu. 1-0 GERİDEN GELEREK KAZANDIK Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan mücadeleye geçen haftaki K.Bulvarspor maçı ilk 11’inden 4 değişiklikle başlayan Gebzespor’da yeni transfer Bebbe’nin yanı sıra, Mustafa, Serkan ve Oğulcan ilk 11’de başladı. 31.dakikada eski bir Gebzesporlu İshak Topçu’nun golüyle soyunma odasına 1-0 geride giren Gebzespor, 65’te Sırat’ın kafa golüyle skora denge getirdi. Maçın son bölümünde rakip kaleyi abluka altına alan Menekşe’de Saruhan’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıda topun başına geçen Serdal Öz, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak Gebzespor’a hayat verdi:2-1

Ligin ikinci yarısına kabus gibi bir başlangıç yapan Gebzespor, yeni Teknik Direktörü Özgür Vurur yönetiminde çıktığı ilk maçta hayata döndü. Mor beyazlı temsilcimiz, sahasında konuk ettiği Adapazarıspor’u 1-0 geriye düştüğü maçta 89.dakikada Serdal Öz’ün penaltıdan attığı golle 2-1 yenerek 2 hafta aradan sonra 3 puana uzandı. Maltepespor ve Beylerbeyi’nin de kazandığı haftada önemli bir 3 puan alan Gebzespor, puanını 34’e çıkararak averajla 2.sıradaki yerini korudu.

1-0 GERİDEN GELEREK KAZANDIK

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan mücadeleye geçen haftaki K.Bulvarspor maçı ilk 11’inden 4 değişiklikle başlayan Gebzespor’da yeni transfer Bebbe’nin yanı sıra, Mustafa, Serkan ve Oğulcan ilk 11’de başladı. 31.dakikada eski bir Gebzesporlu İshak Topçu’nun golüyle soyunma odasına 1-0 geride giren Gebzespor, 65’te Sırat’ın kafa golüyle skora denge getirdi. Maçın son bölümünde rakip kaleyi abluka altına alan Menekşe’de Saruhan’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıda topun başına geçen Serdal Öz, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak Gebzespor’a hayat verdi:2-1

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.