MENEKŞE UÇUŞA GEÇTİ!

Spor 20.11.2016 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MENEKŞE UÇUŞA GEÇTİ!

Haftanın merakla beklenen kent derbisinde Gebzespor, Çayırovaspor’u Murat Yılmaz ve Babacar’ın golleriyle 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza attı. Menekşe rakiplerin puan kaybettiği haftada zirveyle arasındaki farkı 4’e indirirken, Çayırovaspor bu sezon sahasında 3.kez yenilerek ağır bir yara aldı.

BAL 12.Grup’ta iki bölge takımımızı karşı karşıya getiren maçta Gebzespor, Çayırovaspor’u deplasmanda 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan aldı. Grupta dişli takımların neredeyse tamamının puan kaybettiği haftada kazanarak şampiyonluk umutlarını iyice artıran Mor Menekşeler, 1 maçı fazla olan 18 puanlı lider Velimeşe’yle arasındaki puan farkını 4’e indirdi. 5 takımın da aynı puanda(14) yer aldığı haftada Gebzespor haftayı 5.sırada tamamladı. POZİSYONLAR ÇAYIROVA’DAN GOL GEBZE’DEN Karşılaşmaya konuk ekip Gebzespor daha arzulu başlasa da pozisyonları yakalayan taraf ev sahibi Çayırovaspor oldu. Oğulcan ve Mustafa ile net pozisyonları kaçıran Çayırovaspor, final paslarını yapamayınca aradığı gole ulaşamadı. Seyircisinin desteğiyle iyi bir mücadele gösteren Gebzespor ise aradığı gole 43.dakikada Murat Yılmaz’la ulaştı. Hakkı’nın şutunda kaleci Engin’den dönen topu tamamlayan deneyimli oyuncu takımının devreye 1-0 önde girmesini sağladı. ÇAYIROVA 10 KİŞİ KALDI BABACAR FİŞİ ÇEKTİ İkinci yarıya her iki takım da kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen dakikalarda Çayırovaspor’da Oğuzhan, Hakan’a yaptığı hareket sonrasında direkt kırmızı kart gördü ve ev sahibi ekip 63.dakikada 10 kişi kaldı. 1 kişi oynamanın avantajını iyi değerlendiren Gebzespor, oyuna sonradan dahil olan Senegalli yıldız Babacar’ın klas aşırtma golüyle farkı 2’ye çıkardı. Kalan dakikalarda skoru korumayı başaran Mor Menekşeler, sahadan 2-0 galip ayrıldı. KAYMAKAM ÇELENKOĞLU DA İZLEDİ Çayırova Kuştepe Stadı’nda oynanan mücadeleyi 500 Gebzesporlu taraftar, 250 de Çayırovasporlu taraftarlar takip ettiler. Mücadeleyi; Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, KASKF Başkanı Murat Aydın, Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Çayırova ilçe Spor Müdürü  Çetin Malkoç, Gebze ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer,her iki kulübün yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda spor adamı takip etti.
Haftanın merakla beklenen kent derbisinde Gebzespor, Çayırovaspor’u Murat Yılmaz ve Babacar’ın golleriyle 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza attı. Menekşe rakiplerin puan kaybettiği haftada zirveyle arasındaki farkı 4’e indirirken, Çayırovaspor bu sezon sahasında 3.kez yenilerek ağır bir yara aldı.

BAL 12.Grup’ta iki bölge takımımızı karşı karşıya getiren maçta Gebzespor, Çayırovaspor’u deplasmanda 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan aldı. Grupta dişli takımların neredeyse tamamının puan kaybettiği haftada kazanarak şampiyonluk umutlarını iyice artıran Mor Menekşeler, 1 maçı fazla olan 18 puanlı lider Velimeşe’yle arasındaki puan farkını 4’e indirdi. 5 takımın da aynı puanda(14) yer aldığı haftada Gebzespor haftayı 5.sırada tamamladı.

POZİSYONLAR ÇAYIROVA’DAN GOL GEBZE’DEN

Karşılaşmaya konuk ekip Gebzespor daha arzulu başlasa da pozisyonları yakalayan taraf ev sahibi Çayırovaspor oldu. Oğulcan ve Mustafa ile net pozisyonları kaçıran Çayırovaspor, final paslarını yapamayınca aradığı gole ulaşamadı. Seyircisinin desteğiyle iyi bir mücadele gösteren Gebzespor ise aradığı gole 43.dakikada Murat Yılmaz’la ulaştı. Hakkı’nın şutunda kaleci Engin’den dönen topu tamamlayan deneyimli oyuncu takımının devreye 1-0 önde girmesini sağladı.

ÇAYIROVA 10 KİŞİ KALDI BABACAR FİŞİ ÇEKTİ

İkinci yarıya her iki takım da kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen dakikalarda Çayırovaspor’da Oğuzhan, Hakan’a yaptığı hareket sonrasında direkt kırmızı kart gördü ve ev sahibi ekip 63.dakikada 10 kişi kaldı. 1 kişi oynamanın avantajını iyi değerlendiren Gebzespor, oyuna sonradan dahil olan Senegalli yıldız Babacar’ın klas aşırtma golüyle farkı 2’ye çıkardı. Kalan dakikalarda skoru korumayı başaran Mor Menekşeler, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

KAYMAKAM ÇELENKOĞLU DA İZLEDİ

Çayırova Kuştepe Stadı’nda oynanan mücadeleyi 500 Gebzesporlu taraftar, 250 de Çayırovasporlu taraftarlar takip ettiler. Mücadeleyi; Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, KASKF Başkanı Murat Aydın, Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Çayırova ilçe Spor Müdürü  Çetin Malkoç, Gebze ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer,her iki kulübün yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda spor adamı takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.