Menekşe ümit verdi 2-2

Spor 20.08.2017 - 17:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe ümit verdi 2-2

GEBZESPOR AFYON KAMPINDA İLK KEZ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Gebzespor, ilk hazırlık maçında Sandıklıspor ile 2-2 berabere kaldı. Yenilenen kadrosuyla ilk kez görücüye çıkan Menekşe, coşkulu ve istekli oyunuyla ümit verdi. İkinci etap kamp çalışmalarını Afyon’da sürdüren Gebzespor, kamptaki ilk hazırlık maçında Sandıklıspor ile 2-2 berabere kaldı. Her iki yarıda da farklı ilk 11’lerle mücadele eden Mor Menekşeler, ilk hazırlık maçında coşkulu futboluyla göz doldururken, 6’ncı hazırlık maçını oynayan Sandıklıspor karşısında tam not aldı. GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 yenik kapatan Mehmet Akdemir’in öğrencileri, Berat Ağaoğlu ve Yusuf Çolakoğlu’nun golleriyle 2-1 öne geçerken, karşılaşmanın son dakikalarında kalesinde 1 gol daha gören Gebzespor sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Gebzespor, kamptaki ikinci hazırlık maçını yarın oynayacak. Mor beyazlıların yarınki rakibinin bugün belli olacağı açıklandı.
GEBZESPOR AFYON KAMPINDA İLK KEZ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Gebzespor, ilk hazırlık maçında Sandıklıspor ile 2-2 berabere kaldı. Yenilenen kadrosuyla ilk kez görücüye çıkan Menekşe, coşkulu ve istekli oyunuyla ümit verdi.

İkinci etap kamp çalışmalarını Afyon’da sürdüren Gebzespor, kamptaki ilk hazırlık maçında Sandıklıspor ile 2-2 berabere kaldı. Her iki yarıda da farklı ilk 11’lerle mücadele eden Mor Menekşeler, ilk hazırlık maçında coşkulu futboluyla göz doldururken, 6’ncı hazırlık maçını oynayan Sandıklıspor karşısında tam not aldı.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 yenik kapatan Mehmet Akdemir’in öğrencileri, Berat Ağaoğlu ve Yusuf Çolakoğlu’nun golleriyle 2-1 öne geçerken, karşılaşmanın son dakikalarında kalesinde 1 gol daha gören Gebzespor sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Gebzespor, kamptaki ikinci hazırlık maçını yarın oynayacak. Mor beyazlıların yarınki rakibinin bugün belli olacağı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.