Menekşe’ye 1.94’lük dev kule!

Spor 09.07.2019 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe’ye 1.94’lük dev kule!

Gebzespor’da transfer bitmiyor. Mor beyazlı ekibimiz Çanakkale Dardanelspor’un takım kaptanı Yusuf Bayram’ı renklerine bağladı. 1.94’lük boya sahip olan stoper oyuncuyu transfer ederek defans hattına önemli bir takviye yapan mor beyazlı kurmaylar, transferde hız kesmedi. Son 3 sezondur Çanakkale temsilcisinde forma giyen Yusuf Bayram, defans oyuncusu olmasına rağmen geride bıraktığımız sezon tam 8 kez rakip ağları sarsarak dikkatleri üzerine çekti. Gebzespor’un duran toplarda gizli gol silahı olması beklenen Yusuf Bayram’ın profesyonel lig kariyeri de bulunuyor. 3 SEZONDUR ÇANAKKALE’DE Aslen Trabzonlu olan Yusuf Bayram futbola Küçükçekmecespor’da başladı.  Sırasıyla Kanarya Azimspor, İstanbul Sinopspor ve Sarıyer formalarını terleten 27 yaşındaki stoper, Sarıyer’de profesyonel oldu. Gösterdiği başarılı performansla Trabzonspor’a transfer olan ve A2 ile U21 takımlarında forma giyen Yusuf Bayram, ardından Gaziosmanpaşa ve son olarak Çanakkale Dardanelspor formalarını terletti. Çanakkale ekibiyle 2 sezon profesyonel ligde forma giyen Yusuf, geride bıraktığımız sezon ise takımıyla Bölgesel Amatör Lig’de boy gösterdi.    

Gebzespor’da transfer bitmiyor. Mor beyazlı ekibimiz Çanakkale Dardanelspor’un takım kaptanı Yusuf Bayram’ı renklerine bağladı. 1.94’lük boya sahip olan stoper oyuncuyu transfer ederek defans hattına önemli bir takviye yapan mor beyazlı kurmaylar, transferde hız kesmedi. Son 3 sezondur Çanakkale temsilcisinde forma giyen Yusuf Bayram, defans oyuncusu olmasına rağmen geride bıraktığımız sezon tam 8 kez rakip ağları sarsarak dikkatleri üzerine çekti. Gebzespor’un duran toplarda gizli gol silahı olması beklenen Yusuf Bayram’ın profesyonel lig kariyeri de bulunuyor.

3 SEZONDUR ÇANAKKALE’DE

Aslen Trabzonlu olan Yusuf Bayram futbola Küçükçekmecespor’da başladı.  Sırasıyla Kanarya Azimspor, İstanbul Sinopspor ve Sarıyer formalarını terleten 27 yaşındaki stoper, Sarıyer’de profesyonel oldu. Gösterdiği başarılı performansla Trabzonspor’a transfer olan ve A2 ile U21 takımlarında forma giyen Yusuf Bayram, ardından Gaziosmanpaşa ve son olarak Çanakkale Dardanelspor formalarını terletti. Çanakkale ekibiyle 2 sezon profesyonel ligde forma giyen Yusuf, geride bıraktığımız sezon ise takımıyla Bölgesel Amatör Lig’de boy gösterdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.