Menekşe'ye Çengel kancası: 1-1

Spor 18.04.2016 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe'ye Çengel kancası: 1-1

Gebzespor, Bölgesel Amatör Lig’deki 3’üncü sezonunu 4. sırada noktaladı. Çengelköy ile 1-1 berabere kalan mor-beyazlı takım kazanmış olsaydı, hiç değilse ligi 2.sırada bitirecekti. Hesapta olmayan beraberlik Gebzespor’u BAL 12. Grup’ta 4’üncü yaptı.

Gebzespor, Kocaelispor yenilgisiyle başladığı lige Çengelköy beraberliğiyle nokta koydu. Şampiyonluğu kaçıran, hiç değilse 2.sırada tamamlayarak bir nebze olsun teselli bulmak isteyen mor-beyazlı ekip, kendi sahası ve taraftarı önünde Çengelköy’e puan verdi. 36’ıncı dakikada Ercan Kuruçay’la 1-0’ı yakalayan Gebzespor 5 dakikada sonra Onur Kara’nın golüne engel olamadı ve ilk yarı 1-1’lik skorla geçildi. İkinci yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Gebzespor Ercan’la yakaladığı iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. Golü düşünse de bir türlü çerçeveyi bulamayan ekibimiz kaderine razı oldu ve maç 1-1 bitti. 2-1‘lik galibiyetin rövanşında Çengelköy’e puan veren Gebzespor, Bayrampaşa Tuna’nın kazanmasıyla ligdeki 3’üncü sezonunu 40 puanla 4’üncü sırada tamamladı. Gebzespor geçen sezon ise 42 puan toplamıştı.
Gebzespor, Bölgesel Amatör Lig’deki 3’üncü sezonunu 4. sırada noktaladı. Çengelköy ile 1-1 berabere kalan mor-beyazlı takım kazanmış olsaydı, hiç değilse ligi 2.sırada bitirecekti. Hesapta olmayan beraberlik Gebzespor’u BAL 12. Grup’ta 4’üncü yaptı.

Gebzespor, Kocaelispor yenilgisiyle başladığı lige Çengelköy beraberliğiyle nokta koydu. Şampiyonluğu kaçıran, hiç değilse 2.sırada tamamlayarak bir nebze olsun teselli bulmak isteyen mor-beyazlı ekip, kendi sahası ve taraftarı önünde Çengelköy’e puan verdi. 36’ıncı dakikada Ercan Kuruçay’la 1-0’ı yakalayan Gebzespor 5 dakikada sonra Onur Kara’nın golüne engel olamadı ve ilk yarı 1-1’lik skorla geçildi.

İkinci yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Gebzespor Ercan’la yakaladığı iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. Golü düşünse de bir türlü çerçeveyi bulamayan ekibimiz kaderine razı oldu ve maç 1-1 bitti. 2-1‘lik galibiyetin rövanşında Çengelköy’e puan veren Gebzespor, Bayrampaşa Tuna’nın kazanmasıyla ligdeki 3’üncü sezonunu 40 puanla 4’üncü sırada tamamladı. Gebzespor geçen sezon ise 42 puan toplamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.