Menekşe’ye dişli rakip: Tire

Spor 02.11.2018 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe’ye dişli rakip: Tire

5 haftadır galibiyete hasret kalan Gebzespor, sezonun en zor deplasmanlarından birine çıkmaya hazırlanıyor. 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden mor beyazlı temsilcimiz, ligin 11.haftasında grubun namağlup iki takımından biri olan Tire 1922 Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu İzmir deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek isteyen Özgür Demirtaş’ın öğrencileri, kritik virajı dönmeyi hedefliyor. OĞUZ VE OĞUZHAN GÖTÜRÜLMEYECEK Gebzespor’da sakatlıkları bulunan Oğuzhan Saraç ve Oğuz Başaran zorlu İzmir deplasmanına götürülmeyecek. Mor beyazlı temsilcimizde sarı kart ceza sınırında bulunan Emre Fırtına ve Sırat Yeşilördek de bu maçta sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Nevşehir Belediyespor maçında forma giyemeyecekler. Tayfur Çiçek Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Van bölgesi hakemi Bayram Başkan yönetecek.

5 haftadır galibiyete hasret kalan Gebzespor, sezonun en zor deplasmanlarından birine çıkmaya hazırlanıyor. 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden mor beyazlı temsilcimiz, ligin 11.haftasında grubun namağlup iki takımından biri olan Tire 1922 Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu İzmir deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek isteyen Özgür Demirtaş’ın öğrencileri, kritik virajı dönmeyi hedefliyor.

OĞUZ VE OĞUZHAN GÖTÜRÜLMEYECEK

Gebzespor’da sakatlıkları bulunan Oğuzhan Saraç ve Oğuz Başaran zorlu İzmir deplasmanına götürülmeyecek. Mor beyazlı temsilcimizde sarı kart ceza sınırında bulunan Emre Fırtına ve Sırat Yeşilördek de bu maçta sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Nevşehir Belediyespor maçında forma giyemeyecekler. Tayfur Çiçek Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Van bölgesi hakemi Bayram Başkan yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.