19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe’ye Gebzeli 2 taze kan!

Spor 11.07.2019 - 16:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Menekşe’ye Gebzeli 2 taze kan!

Transferde hareketli günler geçiren Gebzespor, Gebze patentli iki genç oyuncuyu kadrosuna kattı. Mor beyazlı temsilcimiz Yüksekova Belediyespor’dan Oluş Şensöz ve Hekimoğlu Trabzon’dan Alperen Yazıcı’yı renklerine bağladı.

Gebzespor’da transfer taarruzu sürüyor. Hedefi şampiyonluk olarak gösteren mor beyazlı ekibimiz, kadrosunu iki genç oyuncuyla güçlendirdi. Gebzespor alt yapısında gösterdiği başarılı performansla  2014 yılında 25 Bin TL yetiştirme bedeliyle Denizlispor’a transfer olan tecrübe edinmesi adına önce Denizlispor’un alt yaş kategorilerinde, ardından ise kiralık olarak Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Kızılcabölükspor formalarını terleten sol bek Alperen Yazıcı, son olarak Hekimoğlu Trabzon takımında görev yaptı. 22 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda altyapısında yetiştiği Gebzespor’da forma giyecek. 1.Lig’de 7, 3.Lig’de ise 39 maçı bulunan Alperen, sol bek özelliğinin yanı sıra, sol stoper mevkisinde de görev yapıyor. OLUŞ ŞENSÖZ MUSTAFAPAŞASPOR ÇIKIŞLI Mor beyazlı ekibimiz bir diğer transferi ise Oluş Şensöz oldu. Gebze’nin köklü amatör kulüplerinden Mustafapaşaspor takımından yetişen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, Tuzlaspor serüveni sonrasında Orduspor’a transfer olarak profesyonel oldu. Orduspor’un ardından Orhangazi Belediyespor’a giden ancak beklediği forma şansını bulmayan Oluş, geçen sezon Hakkari BAL temsilcisi Yüksekova Belediyespor takımında forma giydi. 3.Lig’de 19, BAL’da ise 14 golü bulunan Oluş Şensöz, orta sahanın merkezinde görev yapıyor.
Transferde hareketli günler geçiren Gebzespor, Gebze patentli iki genç oyuncuyu kadrosuna kattı. Mor beyazlı temsilcimiz Yüksekova Belediyespor’dan Oluş Şensöz ve Hekimoğlu Trabzon’dan Alperen Yazıcı’yı renklerine bağladı.

Gebzespor’da transfer taarruzu sürüyor. Hedefi şampiyonluk olarak gösteren mor beyazlı ekibimiz, kadrosunu iki genç oyuncuyla güçlendirdi. Gebzespor alt yapısında gösterdiği başarılı performansla  2014 yılında 25 Bin TL yetiştirme bedeliyle Denizlispor’a transfer olan tecrübe edinmesi adına önce Denizlispor’un alt yaş kategorilerinde, ardından ise kiralık olarak Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Kızılcabölükspor formalarını terleten sol bek Alperen Yazıcı, son olarak Hekimoğlu Trabzon takımında görev yaptı. 22 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda altyapısında yetiştiği Gebzespor’da forma giyecek. 1.Lig’de 7, 3.Lig’de ise 39 maçı bulunan Alperen, sol bek özelliğinin yanı sıra, sol stoper mevkisinde de görev yapıyor.

OLUŞ ŞENSÖZ MUSTAFAPAŞASPOR ÇIKIŞLI

Mor beyazlı ekibimiz bir diğer transferi ise Oluş Şensöz oldu. Gebze’nin köklü amatör kulüplerinden Mustafapaşaspor takımından yetişen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, Tuzlaspor serüveni sonrasında Orduspor’a transfer olarak profesyonel oldu. Orduspor’un ardından Orhangazi Belediyespor’a giden ancak beklediği forma şansını bulmayan Oluş, geçen sezon Hakkari BAL temsilcisi Yüksekova Belediyespor takımında forma giydi. 3.Lig’de 19, BAL’da ise 14 golü bulunan Oluş Şensöz, orta sahanın merkezinde görev yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.