19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe’ye tecrübeli sol bek!

Spor 23.08.2017 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe’ye tecrübeli sol bek!

Spor Toto BAL temsilcilerimizden Gebzespor, defansını tecrübeli bir isimle güçlendirdi.

Spor Toto BAL temsilcilerimizden Gebzespor, defansını tecrübeli bir isimle güçlendirdi. Mor beyazlılar, geçen sezon 3.Lig ekibi 24 Erzincanspor formasını giyen 33 yaşındaki sol bek Emre Özkurt’u renklerine bağladı. Erzincaspor formasıyla 24’ü Lig ve  5’i Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 29 maça çıkan deneyimli oyuncu, takımının değişilmez isimlerinden biri olarak göze çarpmıştı. 26 GOLÜ VAR Kariyerinde 1.Lig başta olmak üzere önemli takımlarda top koşturan Emre Özkurt, daha çok 2.Lig’de forma giymiş bir isim olduğu görülüyor. Bu lige ait 200 maçı bulunan Emre’nin 1.Lig’de 15, 3.Lig’de ise 76 maçı var. Sol bek olmasına rağmen kariyerinde tam 26 kez rakip ağları sarsan Emre, ofansif yönüyle de dikkat çekiyor. Her konuda anlaşmaya varılan oyuncu bu akşam Gebzespor’un Afyon kampına katılarak ilk antrenmanına çıkacak.
Spor Toto BAL temsilcilerimizden Gebzespor, defansını tecrübeli bir isimle güçlendirdi.

Spor Toto BAL temsilcilerimizden Gebzespor, defansını tecrübeli bir isimle güçlendirdi. Mor beyazlılar, geçen sezon 3.Lig ekibi 24 Erzincanspor formasını giyen 33 yaşındaki sol bek Emre Özkurt’u renklerine bağladı. Erzincaspor formasıyla 24’ü Lig ve  5’i Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 29 maça çıkan deneyimli oyuncu, takımının değişilmez isimlerinden biri olarak göze çarpmıştı.

26 GOLÜ VAR

Kariyerinde 1.Lig başta olmak üzere önemli takımlarda top koşturan Emre Özkurt, daha çok 2.Lig’de forma giymiş bir isim olduğu görülüyor. Bu lige ait 200 maçı bulunan Emre’nin 1.Lig’de 15, 3.Lig’de ise 76 maçı var. Sol bek olmasına rağmen kariyerinde tam 26 kez rakip ağları sarsan Emre, ofansif yönüyle de dikkat çekiyor. Her konuda anlaşmaya varılan oyuncu bu akşam Gebzespor’un Afyon kampına katılarak ilk antrenmanına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.