19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe’ye ‘yaman’ rakip

Spor 02.01.2018 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe’ye ‘yaman’ rakip

GEBZESPOR 3.HAZIRLIK MAÇINDA LİDER ADIYAMAN’LA KARŞILAŞACAK

Lider Gebzespor, lider takımlarla hazırlık maçı yapmaya devam ediyor. Hazırlık maçlarında zor rakiplerle karşılaşmayı tercih eden Mor Menekşeler, Antalya kampındaki 3.hazırlık maçında bugün  saat 15.00’da BAL 2.Grup lideri Adıyaman 1954 ile karşı karşıya gelecek. Menekşe daha önce oynadığı maçlarda BAL 5.Grup lideri 68 Aksaray Belediyespor ile golsüz berabere kalmış, BAL 4.Grup lideri Fatsa Belediyespor’a ise 3-2 mağlup olmuştu.   HABER: ÇAĞLAR AKAR  
GEBZESPOR 3.HAZIRLIK MAÇINDA LİDER ADIYAMAN’LA KARŞILAŞACAK

Lider Gebzespor, lider takımlarla hazırlık maçı yapmaya devam ediyor. Hazırlık maçlarında zor rakiplerle karşılaşmayı tercih eden Mor Menekşeler, Antalya kampındaki 3.hazırlık maçında bugün  saat 15.00’da BAL 2.Grup lideri Adıyaman 1954 ile karşı karşıya gelecek. Menekşe daha önce oynadığı maçlarda BAL 5.Grup lideri 68 Aksaray Belediyespor ile golsüz berabere kalmış, BAL 4.Grup lideri Fatsa Belediyespor’a ise 3-2 mağlup olmuştu.

  HABER: ÇAĞLAR AKAR  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.