GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Merkez Prime tam not!

Dilovası 12.08.2020 - 16:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Merkez Prime tam not!

AK DİLOVASI, HEP BİRLİKTE HÖBEK’E HAYIRLI OLSUN DEDİ

AK Parti Dilovası ilçe teşkilatından yeni hizmete başlayan Merkez Prime hastanesine ziyaret ederek burada hastane sahibi Dr. Hakan Höbek ile bir araya geldiler. AK Parti Dilovası, Merkez Prime Hastanesini gezerek hastaneye tam not verdiler. AK Parti Dilovası ilçe teşkilatından yeni hizmete başlayan Merkez Prime hastanesine ziyaret. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Kadın kolları başkanı Gülay Artut, Gençlik kolları başkanı Emre Sarıca ve yöneticiler hep beraber eski AK Parti Darıca ilçe başkanı Dr.Hakan Höbek’in Mutlukent’te yeni açılan hastanesi Merkez Prime hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü mutlu olan hastane sahibi Dr. Hakan Höbek ziyaret nedeniyle teşekkür etti. BERABER HASTANEYİ GEZDİLER Merkez Hastanesi sahibi Dr. Hakan Höbek, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve partililere hastaneyi gezdirirken hastane ve çalışanlar hakkında bilgiler verdi. İnsan sağlığı için çalıştıklarını ve çalışmayan devam edeceklerini kaydeden Höbek’e hayırlı olsun diyen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Gebze için her zaman çalışan ve sağlık alanında hizmetini sürdüren Sayın Höbek’e ve çalışanlarına bizler de hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz” dedi.
AK DİLOVASI, HEP BİRLİKTE HÖBEK’E HAYIRLI OLSUN DEDİ

AK Parti Dilovası ilçe teşkilatından yeni hizmete başlayan Merkez Prime hastanesine ziyaret ederek burada hastane sahibi Dr. Hakan Höbek ile bir araya geldiler. AK Parti Dilovası, Merkez Prime Hastanesini gezerek hastaneye tam not verdiler.

AK Parti Dilovası ilçe teşkilatından yeni hizmete başlayan Merkez Prime hastanesine ziyaret. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Kadın kolları başkanı Gülay Artut, Gençlik kolları başkanı Emre Sarıca ve yöneticiler hep beraber eski AK Parti Darıca ilçe başkanı Dr.Hakan Höbek’in Mutlukent’te yeni açılan hastanesi Merkez Prime hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü mutlu olan hastane sahibi Dr. Hakan Höbek ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

BERABER HASTANEYİ GEZDİLER

Merkez Hastanesi sahibi Dr. Hakan Höbek, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve partililere hastaneyi gezdirirken hastane ve çalışanlar hakkında bilgiler verdi. İnsan sağlığı için çalıştıklarını ve çalışmayan devam edeceklerini kaydeden Höbek’e hayırlı olsun diyen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Gebze için her zaman çalışan ve sağlık alanında hizmetini sürdüren Sayın Höbek’e ve çalışanlarına bizler de hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.