Mesaisi hiç bitmiyor!

Darıca 28.06.2017 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Mesaisi hiç bitmiyor!

Darıca CHP Yönetim Kurulunda İlçe Sekreteri olarak görev yapan Kadir Işık yakında askıya çıkacak delege isimleri ile ilgili çalışmaları hızlandırdı.

Ramazan Bayramı nedeniyle bir çok siyasi isim tatil planlarını hayata geçirirken Darıca CHP İlçe Sekreteri Kadir Işık  bir taraftan başkanlığını yaptığı Ardahan Geç Köyü Derneğinin etkinliklerini hayata geçiriyor diğer taraftan partisinin yakında askıya çıkacak listelerinin programını yapıyor. Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk siyasi çalışmalarının yanı sıra iş hayatında da rahat hareket etmesi adına en önemli güveni Işık’tan alıyor. Geçtiğimiz referandum seçimlerinde partisinin seçim koordinasyon merkezi başkanlığını da yapan Kadir Işık, süreç boyunca tüm programları yapmış Yakup Törk’e sadece katılım göstermek kalmıştı. PARTİ KARARLARLA YÖNETİLİR Partisinde ki özverili çalışmalarla gündemde yer alan Kadir Işık’ın siyasi kulvarda basamak atlamasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Bir çok partide siyaset yapan insanlar bir gün partilerinde ilçe başkanı, meclis üyesi, belediye başkanı, milletvekili olmak gibi düşünce ve hedefleri vardır. Bunların dışında siyaseti kendi ticaretleri ile harmanlayanların maddi kazanç içinde kullandığı aşikardır. Ben memurum. Ticari bir kazanç adına siyaset yapmam söz konusu olamaz. Kişisel olarak siyasi bir noktaya gelme konusunda ise prensiplerim var. Ben partim bir noktaya geldiği sürece bir yere gelebilirim. CHP Darıca’da yerel iktidara gelmesi başlıca esas ve hedeftir. Yerel iktidar hedeflerine ulaşmayan partimin ilçe başkanı olmak, meclis üyesi olmak asıl hedefim olamaz. Ben partimle birlikte basamak atlamak adına çalışıyorum.” dedi. GENEL BAŞKANIMIZ İNANILMAZI BAŞARIYOR Ankara’dan İstanbul’a Adalet Yürüyüşü gerçekleştiren CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için “Böyle bir genel başkana sahip olmaktan dolayı çok şanslıyım. İnanılmazı başarıyor. Bu yaz sıcağında o yaşına rağmen bizlere enerji şevki veriyor. Adalet olgusu hassas ve tartışılmaz bir olgudur. Ancak ne yazık ki günümüzde bu kutsal olguda yıpranma noktasına getirildi. Genel Başkanımız adalet yürüyüşünü büyük bir özveri ile gerçekleştirirken bizlerde ona destek olma durumundayız. İlçe Başkanımız Sayın Yakup Törk öncülüğünde ilçemizdeki eylemlerimizi hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca CHP Yönetim Kurulunda İlçe Sekreteri olarak görev yapan Kadir Işık yakında askıya çıkacak delege isimleri ile ilgili çalışmaları hızlandırdı.

Ramazan Bayramı nedeniyle bir çok siyasi isim tatil planlarını hayata geçirirken Darıca CHP İlçe Sekreteri Kadir Işık  bir taraftan başkanlığını yaptığı Ardahan Geç Köyü Derneğinin etkinliklerini hayata geçiriyor diğer taraftan partisinin yakında askıya çıkacak listelerinin programını yapıyor. Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk siyasi çalışmalarının yanı sıra iş hayatında da rahat hareket etmesi adına en önemli güveni Işık’tan alıyor. Geçtiğimiz referandum seçimlerinde partisinin seçim koordinasyon merkezi başkanlığını da yapan Kadir Işık, süreç boyunca tüm programları yapmış Yakup Törk’e sadece katılım göstermek kalmıştı.

PARTİ KARARLARLA YÖNETİLİR
Partisinde ki özverili çalışmalarla gündemde yer alan Kadir Işık’ın siyasi kulvarda basamak atlamasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Bir çok partide siyaset yapan insanlar bir gün partilerinde ilçe başkanı, meclis üyesi, belediye başkanı, milletvekili olmak gibi düşünce ve hedefleri vardır. Bunların dışında siyaseti kendi ticaretleri ile harmanlayanların maddi kazanç içinde kullandığı aşikardır. Ben memurum. Ticari bir kazanç adına siyaset yapmam söz konusu olamaz. Kişisel olarak siyasi bir noktaya gelme konusunda ise prensiplerim var. Ben partim bir noktaya geldiği sürece bir yere gelebilirim. CHP Darıca’da yerel iktidara gelmesi başlıca esas ve hedeftir. Yerel iktidar hedeflerine ulaşmayan partimin ilçe başkanı olmak, meclis üyesi olmak asıl hedefim olamaz. Ben partimle birlikte basamak atlamak adına çalışıyorum.” dedi.

GENEL BAŞKANIMIZ İNANILMAZI BAŞARIYOR

Ankara’dan İstanbul’a Adalet Yürüyüşü gerçekleştiren CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için “Böyle bir genel başkana sahip olmaktan dolayı çok şanslıyım. İnanılmazı başarıyor. Bu yaz sıcağında o yaşına rağmen bizlere enerji şevki veriyor. Adalet olgusu hassas ve tartışılmaz bir olgudur. Ancak ne yazık ki günümüzde bu kutsal olguda yıpranma noktasına getirildi. Genel Başkanımız adalet yürüyüşünü büyük bir özveri ile gerçekleştirirken bizlerde ona destek olma durumundayız. İlçe Başkanımız Sayın Yakup Törk öncülüğünde ilçemizdeki eylemlerimizi hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.