MESLEĞİNİZ KİŞİLİĞİNİZE UYGUN OLMALI

Gebze 07.03.2016 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MESLEĞİNİZ KİŞİLİĞİNİZE UYGUN OLMALI

Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine İŞKUR Gebze tarafından seminer verildi. Öğrencilere kişiliklerine uygun meslek seçmeleri gerektiği söylendi.

Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) Gebze  Hizmet Merkezi  İş ve Meslek Danışmanları tarafından Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  9. sınıf öğrencilerine  doğru meslek seçimi  ve yeteneklerine uygun alan belirlemeleri konusunda seminer verdi. Seminere Gebze Hizmet Merkezi Müdürü İlhami Çelik ve Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Dilaver Şevik katıldı.  ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ Program öncesinde bir konuşma yapan   İŞKUR Gebze Hizmet Merkezi Müdürü İlhami Çelik, insanların hayatlarında dönüm noktası olan iki önemli karar olduğunu belirterek eş ve iş  seçiminin insanların hayatına  yön verdiğini söyledi. Çelik, doğru işe doğru insan yerleştirme konusunda yaptıkları çalışmalar dışında öğrencilere de doğru meslek seçimi konusunda ellerinden gelen  yardımı yapmak için orada olduklarını ifade etti.  TEST UYGULADILAR İŞKUR Gebze Hizmet Merkezi İş ve Meslek Danışmanları Canan Güzel ve Yağmur Gezici tarafından verilen seminerde iş ve mesleğin insanın kişiliğine  ve yeteneklerine uygun olmasının önemi vurgulandı. Ardından öğrencilere yapacakları mesleki yönelim bataryası testi hakkında bilgiler veren danışmanlar ardından testi uyguladı. Öte yandan Alanlarını seneye belirleyecek olan öğrenciler ve okul için bir veri oluşturması planlanan testin sonuçları okul ve öğrencilerle daha sonra paylaşılacak.
Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine İŞKUR Gebze tarafından seminer verildi. Öğrencilere kişiliklerine uygun meslek seçmeleri gerektiği söylendi.

Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) Gebze  Hizmet Merkezi  İş ve Meslek Danışmanları tarafından Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  9. sınıf öğrencilerine  doğru meslek seçimi  ve yeteneklerine uygun alan belirlemeleri konusunda seminer verdi. Seminere Gebze Hizmet Merkezi Müdürü İlhami Çelik ve Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Dilaver Şevik katıldı. 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Program öncesinde bir konuşma yapan   İŞKUR Gebze Hizmet Merkezi Müdürü İlhami Çelik, insanların hayatlarında dönüm noktası olan iki önemli karar olduğunu belirterek eş ve iş 
seçiminin insanların hayatına  yön verdiğini söyledi. Çelik, doğru işe doğru insan yerleştirme konusunda yaptıkları çalışmalar dışında öğrencilere de doğru meslek seçimi konusunda ellerinden gelen  yardımı yapmak için orada olduklarını ifade etti. 

TEST UYGULADILAR

İŞKUR Gebze Hizmet Merkezi İş ve Meslek Danışmanları Canan Güzel ve Yağmur Gezici tarafından verilen seminerde iş ve mesleğin insanın kişiliğine  ve yeteneklerine uygun olmasının önemi vurgulandı. Ardından öğrencilere yapacakları mesleki yönelim bataryası testi hakkında bilgiler veren danışmanlar ardından testi uyguladı. Öte yandan Alanlarını seneye belirleyecek olan öğrenciler ve okul için bir veri oluşturması planlanan testin sonuçları okul ve öğrencilerle daha sonra paylaşılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.