Meslek Liselerine Kriter

31.08.2017 - 06:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Meslek Liselerine Kriter

Milli Eğitim Bakanlığı'nca, 2017-2018 eğitim öğretim döneminden itibaren Türkiye genelinde 2 milyona yakın öğrencinin eğitim aldığı tüm meslek liselerinin 7 ana başlıkta performansa tabi tutulması kararı alındı. Meslek liselerinin performansları eğitim-öğretim ortamları, öğrenci başarı, devam ve disiplin durumu, rehberlik çalışmaları, proje ve okulsektör işbirliği çalışmaları, sosyal etkinlik çalışmaları, okul sağlığı çalışmaları ve yönetim bakımından belirlenecek..

Milli Eğitim Bakanlığı'nca, 2017-2018 eğitim öğretim döneminden itibaren Türkiye genelinde 2 milyona yakın öğrencinin eğitim aldığı tüm nin 7 ana başlıkta performansa tabi tutulması kararı alındı. Meslek liselerinin performansları eğitim-öğretim ortamları, öğrenci başarı, devam ve disiplin durumu, rehberlik çalışmaları, proje ve okulsektör işbirliği çalışmaları, sosyal etkinlik çalışmaları, okul sağlığı çalışmaları ve yönetim bakımından belirlenecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.