Meslektaşlarımıza Kosgeb bilgilendirmesi

Kocaeli 29.04.2016 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Meslektaşlarımıza Kosgeb bilgilendirmesi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından Darıca Medyaevi’nde düzenlenen bilgilendirme seminerinde konuşan KOSGEB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya, basın sektörüne yönelik KOSGEB destekleriyle ilgili bilgilendirme yaptı.

Çetinkaya, KOSGEB olarak girişimcilere yönelik önemli destekler verildiğini anlatarak, gazetecilerin de bu desteklerden yararlanabileceğini söyledi. Gazetecilerin hem yeni iş kurmak hem de işlerini geliştirmek için KOSGEB desteklerinden yararlanabileceklerini söyleyen Çetinkaya, basın sektörünün ayrıca yurt dışı fuar gezileri, tanıtım ve istihdam alanlarında da desteklendiğini kaydetti. KOSGEB olarak çeşitli sektörlere ve iş kollarına yönelik iş kurma ve girişimcilik eğitimleri verildiğini ifade eden Çetinkaya, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti işbirliği ile böyle bir eğitimin yapılabileceğini söyledi.     GÜROL:”EĞİTİM ÖNEMLİ”  Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol da, cemiyet olarak üyelerinin mesleki eğitim ve gelişimi için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, KOSGEB işbirliği ile ortak çalışmalar yapılabileceğini söyledi. Gürol ayrıca önümüzdeki dönemde 100 gazeteciyi yurt dışına götürmek için çalışmaların son aşamaya geldiğini de sözlerine ekledi. Başkan Gürol, " Bu akşam böylesi bir programı tertipleyen başkan vekilimiz Levent Altun'a teşekkür ediyorum. Eğitim konusunun üzerinde duruyoruz. Bu konuda meslektaşlarımızın mesai saatlerine göre eğitim programları oluşturmak için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi. KARABACAK’A TEŞEKKÜR Başkan Gürol, “KOSGEB destekleri belki bizim sektörümüz için uygun değil gibi görünebilir. Ancak bu konuda yeni bir model oluşturulması ile ilgili KOSGEB Müdürümüz ve yetkilileri ile bir çalışma içersine girmek istiyoruz. Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak'a da böylesi bir mekanı bize kazandırdığı içinde tekrar teşekkür ediyorum. Bu mekanı eğitim üssüne çevirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi. Eğitim seminerine Başkan Vekili Levent Altun ve Gebze bölgesinden çok sayıda gazeteci katıldı. Toplantının ardından KOSGEB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya gazetecilerin sorularını yanıtladı.  
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından Darıca Medyaevi’nde düzenlenen bilgilendirme seminerinde konuşan KOSGEB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya, basın sektörüne yönelik KOSGEB destekleriyle ilgili bilgilendirme yaptı.

Çetinkaya, KOSGEB olarak girişimcilere yönelik önemli destekler verildiğini anlatarak, gazetecilerin de bu desteklerden yararlanabileceğini söyledi. Gazetecilerin hem yeni iş kurmak hem de işlerini geliştirmek için KOSGEB desteklerinden yararlanabileceklerini söyleyen Çetinkaya, basın sektörünün ayrıca yurt dışı fuar gezileri, tanıtım ve istihdam alanlarında da desteklendiğini kaydetti. KOSGEB olarak çeşitli sektörlere ve iş kollarına yönelik iş kurma ve girişimcilik eğitimleri verildiğini ifade eden Çetinkaya, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti işbirliği ile böyle bir eğitimin yapılabileceğini söyledi. 

 

 GÜROL:”EĞİTİM ÖNEMLİ”

 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol da, cemiyet olarak üyelerinin mesleki eğitim ve gelişimi için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, KOSGEB işbirliği ile ortak çalışmalar yapılabileceğini söyledi. Gürol ayrıca önümüzdeki dönemde 100 gazeteciyi yurt dışına götürmek için çalışmaların son aşamaya geldiğini de sözlerine ekledi. Başkan Gürol, " Bu akşam böylesi bir programı tertipleyen başkan vekilimiz Levent Altun'a teşekkür ediyorum. Eğitim konusunun üzerinde duruyoruz. Bu konuda meslektaşlarımızın mesai saatlerine göre eğitim programları oluşturmak için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

KARABACAK’A TEŞEKKÜR

Başkan Gürol, “KOSGEB destekleri belki bizim sektörümüz için uygun değil gibi görünebilir. Ancak bu konuda yeni bir model oluşturulması ile ilgili KOSGEB Müdürümüz ve yetkilileri ile bir çalışma içersine girmek istiyoruz. Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak'a da böylesi bir mekanı bize kazandırdığı içinde tekrar teşekkür ediyorum. Bu mekanı eğitim üssüne çevirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi. Eğitim seminerine Başkan Vekili Levent Altun ve Gebze bölgesinden çok sayıda gazeteci katıldı. Toplantının ardından KOSGEB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.