19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Meslekte Birlik Grubu Aday kadrolarını tanıtacak

Kocaeli 28.05.2016 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Meslekte Birlik Grubu Aday kadrolarını tanıtacak

Meslekte Birlik Grubu KSMMMO Başkan Adayı Hamit Akbulut, Kocaeli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’nın 28-29 Mayıs tarihlerinde yapılacak 22. Olağan Genel Kurulu öncesinde yönetim kurulunu meslektaşlarına tanıttı.

Lastik İş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Türkiye Meslekte Birlik Platformu Başkanı ve TURMOB yönetim kurulu üyesi Aziz Ural, Genel Sekreter Salih Çakır, yönetim kurulu üyesi Hayri Öztürk’ün yanı sıra, Kocaeli Meslekte Birlik Derneği Başkanı Muhammet Turan, başkan yardımcıları Filiz Ayyıldız ile Remzi Eşsiz, dernek sekreteri Ayşegül Bakal, muhasip İlhan Kahriman, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda meslek mensubu katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan KSMMMO Başkan Adayı Hamit Akbulut, “Bürolarımıza iş yoğunluğumuz çok fazla, her birimizin omzunda dünyalar kadar yük var. Biz odamızın önümüzü açmasını bekliyoruz. Bu meslekte sivil toplum kültürü olmadığı sürece yol alamıyor” dedi. DANIŞMA KURULU OLUŞTURACAĞIZ Biz bir misyon ortaya koyduk diyen KSMMMO Başkan Adayı Hamit Akbulut, sözlerini şöyle tamamladı. “Daha şeffaf, etkin, aktif, görünür, kamuoyunda saygınlığı olan, mesleğin önünü açabilen bir oda için aday olduk. Eğitimlere büyük önem vereceğiz. Odamızda teorik değil, pratik eğitimler vereceğiz. Oda bünyesinde danışma kurulu oluşturacağız. Herkesin bu danışma kurulundan faydalanmasını sağlayacağız. Meslek mensubumuzun bürosunun oda gibi kullanılmasını önlemek için, odamızın fiziki şartlarını yenileyeceğiz. Odamız ile üyelerimizin bağlarını kuvvetlendireceğiz. Plansız bir meslekle karşı karşıyayız. Aidat düzenlemesi yapacağız. Ayrımcılık yapılmasına müsaade etmeyeceğiz. Desteklerinizi bekliyoruz.” Hamit Akbulut’un yönetim kurulu listesi: Namaz Koçak, Bayram Karakuş, Arif Dandan, Ayşegül Bakal, Çetin Aykan, Abdulkadir Anık. Disiplin Kurulu: Filiz Ayyıldız, Murat Korkmaz, İlhan Kahriman, Mehmet Kocabay, Fatih Berber. Denetim Kurulu: Cüneyt Işık, Mustafa Karakoç, Bedri Keskin
Meslekte Birlik Grubu KSMMMO Başkan Adayı Hamit Akbulut, Kocaeli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’nın 28-29 Mayıs tarihlerinde yapılacak 22. Olağan Genel Kurulu öncesinde yönetim kurulunu meslektaşlarına tanıttı.

Lastik İş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Türkiye Meslekte Birlik Platformu Başkanı ve TURMOB yönetim kurulu üyesi Aziz Ural, Genel Sekreter Salih Çakır, yönetim kurulu üyesi Hayri Öztürk’ün yanı sıra, Kocaeli Meslekte Birlik Derneği Başkanı Muhammet Turan, başkan yardımcıları Filiz Ayyıldız ile Remzi Eşsiz, dernek sekreteri Ayşegül Bakal, muhasip İlhan Kahriman, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda meslek mensubu katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan KSMMMO Başkan Adayı Hamit Akbulut, “Bürolarımıza iş yoğunluğumuz çok fazla, her birimizin omzunda dünyalar kadar yük var. Biz odamızın önümüzü açmasını bekliyoruz. Bu meslekte sivil toplum kültürü olmadığı sürece yol alamıyor” dedi.

DANIŞMA KURULU OLUŞTURACAĞIZ

Biz bir misyon ortaya koyduk diyen KSMMMO Başkan Adayı Hamit Akbulut, sözlerini şöyle tamamladı. “Daha şeffaf, etkin, aktif, görünür, kamuoyunda saygınlığı olan, mesleğin önünü açabilen bir oda için aday olduk. Eğitimlere büyük önem vereceğiz. Odamızda teorik değil, pratik eğitimler vereceğiz. Oda bünyesinde danışma kurulu oluşturacağız. Herkesin bu danışma kurulundan faydalanmasını sağlayacağız. Meslek mensubumuzun bürosunun oda gibi kullanılmasını önlemek için, odamızın fiziki şartlarını yenileyeceğiz. Odamız ile üyelerimizin bağlarını kuvvetlendireceğiz. Plansız bir meslekle karşı karşıyayız. Aidat düzenlemesi yapacağız. Ayrımcılık yapılmasına müsaade etmeyeceğiz. Desteklerinizi bekliyoruz.”

Hamit Akbulut’un yönetim kurulu listesi: Namaz Koçak, Bayram Karakuş, Arif Dandan, Ayşegül Bakal, Çetin Aykan, Abdulkadir Anık.

Disiplin Kurulu: Filiz Ayyıldız, Murat Korkmaz, İlhan Kahriman, Mehmet Kocabay, Fatih Berber.

Denetim Kurulu: Cüneyt Işık, Mustafa Karakoç, Bedri Keskin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.