19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Meteoroloji'den 4 İle Kritik Uyarı!

03.07.2017 - 08:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Meteoroloji'den 4 İle Kritik Uyarı!

Yüksek sıcaklık ve düşük nem nedeniyle orman yangınlarına karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den  Antalya,  Muğla,  Isparta ve  Burdur'da, yüksek sıcaklık ve düşük nem dolayısıyla orman yangınlarına karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı. SICAKLIKLAR 40 DERECE CİVARINDA Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü  Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bölgede yarın hava sıcaklığının sahil kesiminde 2 ila 4 derece azalması bekleniyor. Sıcaklığın en yüksek  Antalya'da 36,  Muğla'da 38,  Burdur'da 39,  Isparta'da 37,  Bodrum ve  Fethiye'de 40,  Marmaris ile  Datça'da ise 38 derece olacağı tahmin ediliyor. ORMAN YANGINLARI İÇİN KRİTİK UYARI Rüzgarın  Sabah kuzey ve batı, öğle saatlerinden itibaren güneybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor. Batı  Akdeniz'de, yüksek sıcaklık ve düşük nem nedeniyle meydana gelebilecek orman yangınları ile olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli davranılması gerektiği uyarısında bulunuldu.
Yüksek sıcaklık ve düşük nem nedeniyle orman yangınlarına karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den  Antalya,  Muğla,  Isparta ve  Burdur'da, yüksek sıcaklık ve düşük nem dolayısıyla orman yangınlarına karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

SICAKLIKLAR 40 DERECE CİVARINDA

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü  Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bölgede yarın hava sıcaklığının sahil kesiminde 2 ila 4 derece azalması bekleniyor.

Sıcaklığın en yüksek  Antalya'da 36,  Muğla'da 38,  Burdur'da 39,  Isparta'da 37,  Bodrum ve  Fethiye'de 40,  Marmaris ile  Datça'da ise 38 derece olacağı tahmin ediliyor.

ORMAN YANGINLARI İÇİN KRİTİK UYARI

Rüzgarın  Sabah kuzey ve batı, öğle saatlerinden itibaren güneybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Batı  Akdeniz'de, yüksek sıcaklık ve düşük nem nedeniyle meydana gelebilecek orman yangınları ile olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli davranılması gerektiği uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.